Partiliye tokat attığı iddia edilen videoya Zeydan Karalar'dan videolu yanıt: Her gün iftira, her gün montaj

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bir toplantıda partiliye tokat attığı iddia edilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyayı sallayan görüntülere Zeydan Karalar'dan videolu yanıt geldi. Videonun montaj olduğunu söyleyen Karalar, olayın başka bir açıdan çekilen görüntüsünü paylaştı. Karalar, bahse konu kişinin videosunu da hesabından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Partiliye tokat attığı iddia edilen videoya Zeydan Karalar'dan videolu yanıt: Her gün iftira, her gün montaj

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, sandık görevlileri ile buluştuğu toplantıda bir partiliyi “Gel buraya” diyerek kürsüye çağırıp tokatladığı iddia edildiği görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir CHP üyesini kürsüye çıkarıp tokatladığı iddia edilen görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Görüntülerin iftira ve montaj olduğunu açıklayan Karalar, tokatladığı iddia edilen kişinin 45 yıllık dostu olduğunu belirterek tokat attığı iddia edilen görüntülerin başka bir açıdan kaydını paylaştı.


Karalar, sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise tokat attığı iddia edilen kişinin açıklamalarını paylaşştı. Kararalr, “Her gün iftira, her gün montaj… Siz bu palavralarla Adana delikanlısını yıkabilir misiniz? 45 yıllık can gardaşıma tokat atmışım. Dinleyin de tokadı görün:)” notuyla o kişinin konuyla ilgili videolu açıklamasını paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin