Paramparça'da Cihan, şok üstüne şok yaşadı!

Star TV'de ekrana gelen Paramparça dizisinin yayınlanan 64’üncü bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
Paramparça'da Cihan, şok üstüne şok yaşadı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 64’üncü bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



CİHAN, DİLARA’NIN HARUN’LA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ



Maide Hanım, Harun’a Demir Alaz’ın onun oğlu olmadığını söyledi. Harun uçağı durdurdu. Konuşmalardan haberi olmayan Dilara, Harun’un bunu kendi ricası üzerine yaptığını sandı ve Demir Alaz’ı da alarak Cansu’yla birlikte yalıya döndü. Harun, Alaz’ın kendi oğlu olmadığını gösteren DNA raporunu görünce yıkıldı, Maide Hanım’ın da dolduruşuyla Dilara’ya karşı büyük öfke duydu. Maide Hanım da Dilara’ya karşı kinlendi. Cihan ve Ayşe arasındaki aşk daha da güçlendi. Cihan, Dilara’ya hayatında birisi olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. Dilara, Ozan’a Harun’u sevdiğini söyledi. Ozan çok öfkelendi ve Candan’a aradığı fırsatı verdi. Ozan ve Candan’ın samimi pozlarını gören Dilara ve Cihan beyninden vurulmuşa döndü. Harun, Dilara’yla yüzleşmek için yalıya geldi ama son anda Çağatay’dan gelen telefonla geri döndü. Azmi bu sırada Harun’u gördü ve Cihan’a gidip, Dilara’nın daha önce Harun’un arabasından indiğini gösteren resimleri ona gösterdi. Cihan, büyük bir öfkeyle yalıya geldi. ‘Paramparça’nın 64’üncü bölümündeki bu anlar #yüzleşme hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

 

HEYECAN DAHA DA ARTIYOR



Dilara’nın Harun’la görüştüğünü öğrenen Cihan ne yapacak? Çağatay, Harun’a telefonda ne söyledi? Harun ve Dilara arasında neler yaşanacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Paramparça’nın 9 Mayıs Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.



"Paramparça'nın yeni bölümünde neler olacak? İşte fragman..." Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin