'Paramparça yeni bölümünde büyük sürpriz: Dilara bebeğini kucağına alacak mı?

STAR TV'de Pazartesi günleri ekrana gelen dizinin 58.bölümünde neler olacak? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
'Paramparça yeni bölümünde büyük sürpriz: Dilara bebeğini kucağına alacak mı?

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 57’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



HAZAL HERKESİ KORKUTTU

'Paramparça yeni bölümünde büyük sürpriz: Dilara bebeğini kucağına alacak mı?
Hazal’ın yalan söylediğini öğrenen Cihan çok öfkelendi. Cihan’ın öfkesinden korkan Hazal, Emrah’ın aklını çeldi. Hazal’a yardım ettiğini sanan Emrah, onu yengesinin evine getirdi. Hazal burada intihara teşebbüs etti. Cihan, son anda Hazal’ı kurtardı. Cihan ile Ozan arasında şiddetli bir tartışma yaşandı. Cihan, Ozan’ı evden kovdu. Keriman, Dilara’nın Cihan’dan hamile olmadığını duydu. Özkan tahliye oldu. Deniz, evlerini sattı ve annesinin aldığını sandığı parayı Rahmi Bey’in üzerine savurdu. Harun, Candan’ın avukatlık lisansını iptal ettirdi. Hazal, Ayşe’ye Cihan ile Dilara’nın göstermelik evlilik yaptıklarını anlattı. Dilara’nın doğum sancıları başladı. ‘Paramparça’nın 57. bölümündeki bu anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.



YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZLER YAŞANACAK



'Paramparça yeni bölümünde büyük sürpriz: Dilara bebeğini kucağına alacak mı? - Resim : 2
Doğum sancıları başlayan Dilara, bebeğini kucağına alacak mı? Cihan’ı neler bekliyor? Cihan’ın göstermelik evlilik yaptığını öğrenen Ayşe’nin yaklaşımı ne olacak? Harun ve Maide neler planlıyor? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 21 Mart Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin