'Paramparça' dizisi televizyon eleştirmenlerinin gündeminde!

Köşe yazarları Star TV'de yayınlanan 'Paramparça' dizisini yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
'Paramparça' dizisi televizyon eleştirmenlerinin gündeminde!

Star TV'de yayınlanan, başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı 'Paramparça' dizisi, geçtiğimiz Pazartesi ilk bölümüyle ekrana geldi. Yapımcılığını Endemol'ün üstlendiği dizi, bugün dört televizyon eleştirmeninin de gündeminde yer aldı.



Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Posta yazarı Mesut Yar ve Vatan Makaron yazarı Oya Aydoğan, Star TV'nin yeni dizisini yorumladı.



İşte, o yazılar:



Ali Eyüboğlu - Milliyet



‘PARAMPARÇA’ NEYİ BAŞARDI?



Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay’ın başrolünü paylaştığı “Paramparça”, Star TV’nin ekrana getirdiği son sezon dizisiydi.

Diziden yana hem yapım şirketi Endemol Türkiye’nin, hem Star TV’nin beklentisi çok yüksekti.

Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlanan “Paramparça”, rakiplerini paramparça edip reyting listesinde “1 numara”ya yerleşmedi, ama “Karadayı” ve “O Ses Türkiye” gibi yüksek reytingli iki yapım karşısında kendine sağlam bir yer edindi.



Yazının devamını okumak için tıklayın... 



 



Sina Koloğlu - Milliyet Cadde



BÜTÜN İŞ SENARYODA



Konu bildik olabilir, klişelerden geçilmez de olabilir.

Zaten dizi dediğin nedir?

Milletin beğeneceği bilumum temayı yan yana getirip, dikkatleri toplamak. İş, bunu ‘inandırıcı’ bir hale sokmakta ve anlatacak hikaye bulmakta...

‘Paramparça’ ben bütün klişeleri bodoslama gireyim inanan inansın tarzı bir anlayışta.



Yazının devamını okumak için tıklayın...



 



Mesut Yar - Posta



Paramparça'dan parça parça...



Sezonu ortasından bölerek hayatımıza giren en yeni dizi “Paramparça” oldu. Star TV’nin bir hayli önemsediği dizinin ilk bölüm verileri de selefi “Reaksiyon”a oranla bir hayli yüksek çıktı. Dizi tüm izleyici gruplarında üçüncü sırada yer aldı. Bunun kısa özeti de pazartesi gecesi drama yarışında “Karadayı” (atv) isimli diziye bir alternatif çıkmasıydı... Dizi hakkında çok uzun eleştiriye gerek yok.



Yazının devamını okumak için tıklayın...

 



Oya Aydoğan - Vatan Makaron



Paramparça sezonun en iyi başlangıcını yaptı



Yapımını Endemol-Gökhan Tatarer ve H. Hakan Eren’in,dramalar direktörlüğünü Hülya Vural’ın, senaryosunu Yıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali’nin kaleme aldığı Paramparça pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Tolga Tekin ve Nursel Köse’nin başrolleri paylaştığı diziyi Cevdet Mercan yönetiyor. Mercan’ın rejisini çok beğenirim. Defalarca buradan yazmışımdır. O nedenle bu projeyi Cevdet Mercan’ın yöneteceğini duyduğumdan beri iyi bir atmosfer izleyeceğime adım kadar emindim. 



Yazının devamını okumak için tıklayın...



 



 





 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin