Para transferlerinde yeni dönem: Limitler değişti. İşte FAST'teki yeni limit... Saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecek

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlem limitinde değişikliğe gidildi. Limit 4 katına çıkartıldı. Yeni sistemle 7/24 EFT işlemi yapabilecek. Farklı bankalardaki hesapları arasındaki para transferlerini saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Para transferlerinde yeni dönem: Limitler değişti. İşte FAST'teki yeni limit... Saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecek

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit yükseltildi.

Limit 5 bin liradan 20 bin liraya çıkartıldı.

FAST SİSTEMİ NEDİR?

"FAST Sistemi ile birlikte, elektronik ödemelerin sisteme kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası (TCKN), telefon numarası ve e-posta adresi ile kolay ve pratik bir şekilde başlatılmasını sağlayan Kolay Adresleme Sistemi de kullanıma sunuldu.

Yeni sistemle 7/24 EFT işlemi yapabilecek. Farklı bankalardaki hesapları arasındaki para transferlerini saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecek. FAST Sistemi ile birlikte, ödemelerin IBAN yerine telefon numarası, kimlik numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak başlatılmasını sağlayan Kolay Adresleme Sistemi de vatandaşların kullanımına sunulacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin