'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' için geri sayım başladı!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, saç bakım markası Pantene ve Hürriyet Grubu işbirliğiyle bu yıl 45’inci kez düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' için geri sayım başladı!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu yıl 45’inci kez sahiplerini bulacak. Pantene’in sponsorluğunda 4’üncü kez gerçekleşecek olan törenin merakla beklenen kategorilerinden biri de “Pantene Yıldızı Parlayanlar”...



Ödülün sahipleri ise yetenekleri ve rol aldıkları işlerdeki başarılarıyla adlarından söz ettiren ve yaşadıkları dönüşüm ile fark yaratan üç genç oyuncu oldu: Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran... 



İşte, yıldızı parlayan genç oyuncuların başarı öyküsü...



Afra Saraçoğlu



DÖNÜM NOKTAM İSTANBUL’A YERLEŞMEKTİ



'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' için geri sayım başladı!

“Fazilet Hanım ve Kızları” dizisindeki Ece karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Afra Saraçoğlu, 1997 yılında Balıkesir - Edremit’te dünyaya geldi. Saraçoğlu’nun çocukluğundan bu yana en büyük hayali oyuncu olmaktı. Lise döneminde amatör olarak senaryo yazmaya başlayan Saraçoğlu, her senaryoda 2 farklı karakter yaratıp videoya çekerek onları canlandırmaya başladı ve oyunculuğa olan hevesi ve merakı daha da arttı.



Aynı dönemde, yaz aylarında oyunculuk dersleri almaya başlayan Afra Saraçoğlu, üniversite için Eskişehir’e taşındı. Üniversite 1’inci sınıfta okurken “İkinci Şans” filmi için seçmelere çağrıldı. 

2 gün sonra seçildiğini öğrenerek okulunu dondurup İstanbul’a taşındı, oyunculuk çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmeye başladı. Düz ve gür saçları ile beğeni toplayan Afra Saraçoğlu, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde yeteneği, gücü ve başarısıyla Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nü alacak.



Afra Saraçoğlu bu dönemde yaşadığı dönüşümü şöyle özetliyor: “Hayatımdaki yükselişi başlatan en önemli dönüşüm anı Eskişehir’de okurken gelen teklif üzerine İstanbul’a yerleşmeye karar vermemdi. Bundan sonra bu mesleğin benim için en doğrusu olduğuna karar verdim. Hayatımın her döneminde bir hayalim ve bir hedefim oldu. Bu sayede en iyi halime dönüşebileceğime inanıyorum.”



 



Aslı Bekiroğlu



HAYALİM GERÇEK OLDU



'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' için geri sayım başladı! - Resim : 2





“Jet Sosyete” dizisinde Melike rolünü canlandıran Aslı Bekiroğlu, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan bu yana isteği oyuncu ve şarkıcı olmaktı. Birinci sınıftan beri piyano çalan Bekiroğlu, öğrencilik döneminde şarkıcılık için yarı zamanlı konservatuvara gitti.



O sırada hem okuluna devam etti hem de profesyonel yüzücülük yaptı. Konservatuvarda arp çalmayı öğrenen Bekiroğlu, bu yolculuğun kendisine başka bir kapı açtığına ve bu dönüşüm sayesinde oyuncu olduğuna inanıyor. Arkadaşlarının tavsiyesi ile Vine videoları çekmeye başlayan Bekiroğlu, böylece oyunculuğa başladı.



Genç oyuncu, hayattaki amacının mutlu olmak ve işini daha iyi yapmak olduğunu söylüyor. Bekiroğlu, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde alacağı Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü ile başarısını taçlandıracak.



Aslı Bekiroğlu hayata olan yaklaşımını ve yaşadığı dönüşüme ilişkin şunları söylüyor: “Kendi kendimi geliştirdiğimi ve hep daha iyisi için çalıştığımı düşünüyorum. Vine videolarımla hiç beklemediğim bir anda inanılmaz bir yükselişe geçtim. İçinde bulunduğum her işte, yapmam gereken mesleğin bu olduğuna inandım ve güzel deneyimler edindim.



Örneğin, Gülse Birsel ile çalışmak her zaman hayalimdi ve gerçek oldu.”



 



Merve Çağıran



DEĞİŞİMDEN KORKMUYORUM



'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' için geri sayım başladı! - Resim : 3



“Fi” dizisi ile tanınan ve son olarak “Kaybedenler Kulübü Yolda” filminde başrollerden birini üstlenen Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir’de doğdu. Çocukluk dönemi İzmir’de geçen oyuncu, orada tiyatro yapmaya başladı.



Çağıran, 3 sene tiyatro oyunlarında yer aldıktan sonra İstanbul’a gelerek Akademi 35 Buçuk’ta eğitim aldı. “Elde Var Hayat” dizisi ile ekranlara adım atan Çağıran, “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Janset karakterini canlandırdı. Kısa ve dalgalı saçları ile tanınan Merve Çağıran da 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nü kucaklayacak. 



Oyuncu, kendi dönüşüm hikayesini şöyle anlatıyor: “Kalıplar içindeki düşüncelere her koşulda bağlı olmaktan vazgeçtiğim an, benim dönüşüm hikayem başladı. Hayatımda radikal olarak karar verdiğim ve değişimden korkmadığım iki an var: ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisi ve ‘İkimizin Yerine’ filmi... O karar anlarından sonra her şey yukarıya doğru gitmeye başladı.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin