Pana Film'den o iddialara açıklama: İlgimiz yok

Pana İnşaat’ın Fikirtepe’deki faaliyetleri nedeniyle yaklaşık 1000 aile mağdur olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Pana Film'den o iddialara açıklama: İlgimiz yok

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana Film tarafından kurulan Pana İnşaat’ın Fikirtepe’deki faaliyetlerinin durma noktasına geldiği ve yaklaşık 1000 ailenin mağdur olduklarını belirterek şikayetçi oldukları ortaya çıkmıştı.



Bu gelişmenin ardından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Pana Film, "Pana Yapı adlı firmanın, Necati Şaşmaz, Pana Film A.Ş. ve Kurtlar Vadisi Pusu ile bir alakası bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.



İşte, o açıklama:



"Bugün medyada yer alan ve Pana Yapı adlı firmanın kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili sıkıntılarını konu alan haberlerde art niyetli bir şekilde şirketimiz Pana Film A.Ş.’nin, Pana Film A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Şaşmaz’ın ve şirketimize ait Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin adı geçirilmiştir.  İlgili haberlerin başlıkları ve içeriklerinden, şirketimizin kamuoyu nezdinde itibar kaybına uğratılmasının hedeflendiği anlaşılmış olup, açıklama yapma gereği doğmuştur.

 

Söz konusu Pana Yapı adlı firmanın, Necati Şaşmaz, Pana Film A.Ş. ve Kurtlar Vadisi Pusu ile bir alakası bulunmamakla beraber şirketimizin inşaat sektöründe bir yatırımı da olmamıştır.

 

Bu hususta yapılmış haberlerle ilgili yasal tüm hak ve taleplerimizi saklı tutarak, konuyla ilgili yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin