Pakize Suda'nın vasiyet ortaya çıktı

Beyne pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybeden Pakize Suda'nın visyeti ortaya çıktı. 2015 yılında bir programda sunuculuk yapan Pakize Suda'nın Sezen Aksu'ya seslenerek "Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır" demişti.

Google Haberlere Abone ol
Pakize Suda'nın vasiyet ortaya çıktı

"Hayat Bilgisi", "Davetsiz Misafir" ve "Sevda Çiçeği" adlı yapımlarda rol alan, oyuncu ve yazar Pakize Suda, 70 yaşında hayatını kaybetti. Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü, sosyal medyada yayınladığı mesajda, demans hastalığıyla mücadele eden oyuncunun vefat ettiğini belirterek, "Bir süredir rahatsız olan ve tedavi gören sevgili teyzemiz Pakize Suda beynine pıhtı atması sonucu bu sabah yaşamını kaybetmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine baş sağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

PAKİZE SUDA'NIN SEZEN AKSU'DAN İSTEDİĞİ VASİYET ORTAYA ÇIKTI

Pakize Suda'nın vefatının ardından 2015 senesinde sunuculuğunu yaptığı bir programda vasiyet açıklaması gündeme geldi. O dönem Sezen Aksu'nun vefat eden Aysel Gürel için 5 bin fidan diktirdiğini öğrenen Suda, bir vasiyette bulunmuştu. Aksu'ya seslenen ünlü isim, Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır" demişti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin