Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine bir şok daha! Özlem Öz'ün annesine de yurt dışına çıkış yasağı konuldu

Haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Özlem Öz, eşi Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün annesi Hayriye Altınok hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine bir şok daha! Özlem Öz'ün annesine de yurt dışına çıkış yasağı konuldu

Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan Özlem Öz'ün iddialar karşısındaki ilk yorumu "Kendi kendime bir haberle ilgili açıklama yapamam." olmuştu.
Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından birçok fenomen hakkında başlatılan inceleme devam ediyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz çifti hakkında yapılan ihbarlar üzerine çalışma yürütüldü.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Sulh Ceza Hakimliği Hayriye Altınok, Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz hakkında da yurt dışına çıkış yasağına hükmetti. Hakimlik, Özlem Altınok Öz'ün annesi Hayriye Altınok hakkında da yurt dışı çıkış yasağı koydu.

ÖZLEM ÖZ İSYAN ETTİ

Kurdukları şirket yoluyla çeşitli kremler ve takviye gıdalar da satan Öz çifti, sağlık beyanından 340 bin lira para cezasına çarptırılmışlardı.

Soruşturmanın ardından takipçilerinden gelen sorulara isyan eden Özlem Öz, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını evinde çocuklarıyla zaman geçirdiğini söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin