Özkök’ün ince esprisine Çölaşan’ın ciddi yanıtı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, dünkü köşe yazısında 'İki Papa' filmindeki bir diyaloğu değiştirerek, Sözcü yazarı Emin Çölaşan ile helalleştiklerini söylemişti. Çölaşan'ın verdiği yanıtta, Özkök'ün esprisini gözden kaçırdığını gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Özkök’ün ince esprisine Çölaşan’ın ciddi yanıtı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, dünkü köşesinde, eski mesai arkadaşı Emin Çölaşan ile aralarındaki 'döneklik' kavgasının nasıl bittiğini esprili bir dille anlatmıştı. Çölaşan da, bugün Sözcü Gazetesi'ndeki yazısında Özkök'e, "Ben bu Ertuğrul'la tam 12 yıldan bu yana ne karşı karşıya geldim, ne herhangi bir vesile ile el sıkıştım, ne de telefonda sesini duydum. Bu sözleri nereden çıkarıp üfürdüğünü, nasıl uydurduğunu anlamak mümkün değil." diyeverek yanıt verdi.

Özkök'ün yazısında Netflix detayı

Emin Çölaşan'ın verdiği yanıtta, Ertuğrul Özkök'ün dün kaleme aldığı yazıdaki bir detayı gözden kaçırdığını ortaya çıkarttı. Özkök, Netflx'te yayınlanan İki Papa isimli filmden yola çıkarak, Papa XVI. Benedictus ile ondan sonra papa olacak olan Françesko arasında geçen bir diyaloğu, Çölaşan ile kendisi olarak değiştirerek aktarmıştı.

İnce espriye, sert yanıt

Çölaşan, Özkök'ün yazısına yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:

"Ben bu Ertuğrul'la tam 12 yıldan bu yana ne karşı karşıya geldim, ne herhangi bir vesile ile el sıkıştım, ne de telefonda sesini duydum. Bu sözleri nereden çıkarıp üfürdüğünü, nasıl uydurduğunu anlamak mümkün değil. Ona geçmişte çok kızardım, şimdi ise acıyorum ve içine düştüğü bu durumlar nedeniyle üzülüyorum. Tedavisi ne yazık ki olmayan Alzheimer hastalığının belirtileri… Bence ya böyle anlamsız yalanlara sarılmaktan medet umuyor, ya da kafayı yiyip iyice  sapıtmış… Yazık olmuş! Allah şifa versin. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Ertuğrul Özkök'ün espri bir dille kaleme aldığı yazısındaki 'helalleştik' bölümü Emin Çölaşan başta olmak üzere, birçok kişinin gözünden kaçtı.

Ertuğrul Özkök'ün yazısını okumak için TIKLAYIN

Emin Çölaşan'ın Özkök'e yanıtı için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin