Özkök ile Semercioğlu arasında Roger Waters tartışması. Roger Waters, Biden'ı 'savaş suçlusu' ilan etti ortalık karıştı. Özkök ile Semercioğlu tartışmasına Aydınlık gazetesi de dahil oldu. tv100'deki Cengiz ile Ahtapot programı yine gündem...

Efsanevi rock grubu Pink Floyd’un solisti Roger Waters'ın ABD Başkanı Joe Biden'ı Ukrayna-Rusya Savaşı'ndaki rolü için ‘savaş suçlusu’ ilan etmesi tv100'ün sevilen programlarından Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırıldı. Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök fikir ayrılığı yaşadı. Özkök, Semercioğlu'na, "Doğu Perinçek de senin gibi düşünüyor" dedi, Waters'ı Aydınlık gazetesine yazar olarak önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Özkök ile Semercioğlu arasında Roger Waters tartışması. Roger Waters, Biden'ı 'savaş suçlusu' ilan etti ortalık karıştı. Özkök ile Semercioğlu tartışmasına Aydınlık gazetesi de dahil oldu. tv100'deki Cengiz ile Ahtapot programı yine gündem...

İngiliz rock grubu Pink Floyd'un solisti Roger Waters, ABD Başkanı Joe Biden için "savaş suçlusu" ifadesini kullandı.

Amerika’da turnede olan 78 yaşındaki şarkıcı Waters, sahne performansı esnasında ekrana ‘savaş suçluları’ olarak nitelendirdiği isimlerin görüntülerini yansıttı. Donald Trump’ın yanı sıra Biden da bu isimler arasında yer aldı.

Waters'ın Biden'ı "savaş suçlusu" ilan etmesi tv100'ün sevilen programlarından Cengiz ile Ahtapot'ta tartışıldı. Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök Waters'ın açıklaması konusunda fikir ayrılığı yaşadı. Semercioğlu, Waters gibi düşündüğünü söylerken Özkök, "Doğu Perinçek de senin de gibi düşünüyor" dedi. Semercioğlu ise, "Ben Waters gibi düşünüyorum, Doğu Perinçek gibi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Özkök, "Putin'in hiç günahı yok, tertemiz çocuktur." sözlerine Semercioğlu, "Ben Putin'in yaptığı doğru demiyorum. Ben savaşın karşısındayım." diyerek yanıt verdi.

Waters'ın bir kere olsun Putin'e tepki göstermediğini belirten Özkök, "Putin'le ilgili bir kelime söylüyor mu? 'Sen de niye işgal ediyorsu bu ülkeyi?' diye. 'Sen de dur' diyor mu ona?" diye sordu.

Semercioğlu Waters'ın "Tayvan Çin'in toprağı" dediğini hatırlatması üzerine Özkök, "Doğu Perinçek'in adamı yani... Ethem Sancak'tan sonra o da döndü. Yakında Aydınlık gazetesinde yazar olarak görürüz." dedi.

tv100 ekranlarındaki tartışmaya Aydınlık gazetesi de dahil oldu. Aydınlık gazetesinin Twitter hesabından Cengiz ile Ahtapot programında yaşanan tartışmanın videosu yayınlandı. Aydınlık gazetesi Semercioğlu'nu ve Özkök'ü etiketleyerek, "Neden olmasın" yazarak göz kırpan emoji ekledi.

Semercioğlu da Aydınlık'ın paylaşımını alıntılayarak, "Yazar mı bilmem ama Aydınlık bir Roger Waters röportajı yapmalı:)" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin