Özışık kardeşler cephesinde flaş gelişme! Uzun süredir ortalıkta yoklardı

Hadi Özışık bugün bir video yayınlayarak kardeşi Süleyman Özışık'ın mesleği bıraktığını duyurdu. Hadi Özışık, "Kimse 'Kardeş sen bize lazımsın' demedi..." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Özışık kardeşler cephesinde flaş gelişme! Uzun süredir ortalıkta yoklardı

Yurt dışından yayınladığı videolar ve mesajlar ile uzun süredir gündemde olan Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık uzun süredir sessizliğini koruyor.

İnternethaber haber sitesinin kurucusu Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık'ın nerede olduğunu ilk kez açıkladı.

Uzun zamandır ekranlara çıkmayan Süleyman Özışık hakkında kendisine sık sık "Süleyman Özışık nerede?" sorusunun yöneltildiğini belirten Hadi Özışık, Youtube kanalında konuya netlik getirdi.

MESLEĞİ BIRAKTI

Hadi Özışık şu ifadeleri kullandı:

"Hep bana soruyorsunuz 'Süleyman Özışık nerede?'... Ben size söyleyeyim nerede olduğunu; Süleyman Özışık mesleğini bıraktı kardeşim!

Biliyor musunuz, en zor zamanlarda savunduğu ve uğrunda herkesin hedefi haline gelen Süleyman Özışık, Sedat Peker gündeme getirdi diye herkes arkasını ona döndü ve bir tek kişi, 'Kardeş sen bize lazımsın demedi."

'DAVAYA GÖNÜL VERMİŞİM...'

Süleyman Özışık'a "Geç ekranın karşısına konuş" dediğini de belirten Hadi Özışık sözlerine şöyle devam etti:

"Bana tepki gösterdi 'Ağabey, dedi; Ben ne konuşayım ya! Ben bir davaya gönül vermişim... Ben kendimi ortaya koymuşum, bu sol cenahtaki kesimin bana saldırı sebebi bu... Peki kim var şu anda yanımda, dedi."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin