Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'DEVA' tepkisi: Utanç duyarım

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partili ilçe başkanlarıyla görüşmesine ilişkin konuştu. Böyle bir durumdan utanç duyduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'DEVA' tepkisi: Utanç duyarım

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, partisinin Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Özel ziyaretinde bir açıklama da yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partisi’nin bazı ilçe başkanlarıyla görüşmesine ilişkin konuşan Özel'den çok konuşulacak açıklama geldi.

"CHP gibi bir partinin genel başkanı, geçmişte ittifak yaptığımız bir partinin aktif görevdeki ilçe başkanları ile gece yarısında ve bilinmez bir adreste görüşmeye gidiyor. Ve siyasetin ortasına bomba gibi düşüyor." diyen Özel, "O görüşmeyi organize edenlerden, DEVA Partili isimlerden bir tanesine CHP’nin elinde olan bir belediyenin sözü veriliyor. Yani, önümüzdeki süreçte, benim Kurultay için, ortaya çıkan DEVA Partisi ziyaretinden elde edeceğim bir fayda, o sayede Kurultay’da işime yarayacak bir şey yok. Ümit duymam; duysam duysam utanç duyarım. Çünkü ben CHP’liyim" ifadesini kullandı.

Özgür Özel, "Ama burada görünen, partinin siyaset yapış biçimini terk etmeyip, aksine daha pervasızlaşıyor olmasıdır, bu noktadaki sorun. Bu parti böyle kötü yönetilmeye devam edilirse, biz daha çok ağlayacağız. Kurultay salonunda, bu partinin vicdanlı evlatlarına ‘elinizi vicdanınıza koyun’ diyeceğiz… Yeni, sosyal demokrat bir anlayış ile ortaya çıkacağız… CHP; mahcup ve mahkûm siyasetten, sokaktan korkan siyasetten, meydanları boş bırakan siyasetten; sokağı örgütleyen, meydanları dolduran, itiraz eden, ses yükselten bir siyasete önderlik etmek mecburiyetindedir” dedi.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin