Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt: Ne üzüldüm ne incindim; irkildim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sürerken yaptığı konuşmanın etkileri sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına bir süre sessiz kaldıktan sonra dün sosyal medya hesabından yazan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hem Kılıçdaroğlu'nu hem de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile ilgili çok sert ifadelerde bulundu. Bahçeli'nin açıklamasına, Özgür Özel'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt: Ne üzüldüm ne incindim; irkildim

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP liderinin kendisini hedef alan sözlerine, "Bu sözleri kullanmasına ne üzüldüm ne incindim ama irkildim" diye yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sürerken yaptığı konuşmanın etkileri sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına bir süre sessiz kaldıktan sonra dün sosyal medya hesabından yazan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hem Kılıçdaroğlu'nu hem de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile ilgili çok sert ifadelerde bulundu.

HEDEF ALDI, HAKARET ETTİ

Kılıçdaroğlu için, "Artık CHP’yi HDP’den, Kılçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır'' ifadelerini kullanan Bahçeli, Özgür Özel'i kastederek de, "İçişleri Bakanımıza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir'' dedi.

'NE ÜZÜLDÜM NE İNCİNDİM AMA İRKİLDİM'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP liderinin kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. "Bu nasıl söz. Siyasete soy sop aile karıştırmak da nedir?" diye soran Özel, "Devlet Bahçeli'nin bu sözleri kullanmasına ne üzüldüm ne incindim ama irkildim" dedi.

Özel, "Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli için aynı anlama gelen 'zürriyetsiz' ifadesini kullandığında da bunu söylemiştim" hatırlatmasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin