Özgür Demirtaş çıldırdı: Lütfen bana yardım edin. Takipçisinin sözlerine sert tepki verdi "Allah'ım İnsanlara ANLAMA kabiliyeti ver. Lütfen ver" dedi

Profesör Doktor Özgür Demirtaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda resmen 'imdat' dedi. Bir takipçisinin kendisi hakkındaki sözlerini paylaşan Demirtaş, isyan etti ve "Yemin ederim sabrım tükeniyor. Lütfen bana yardım edin siz anlatın bu adama" dedi. İşte Demirtaş'ın çığlık attığı o paylaşım...

Google Haberlere Abone ol
Özgür Demirtaş çıldırdı: Lütfen bana yardım edin. Takipçisinin sözlerine sert tepki verdi "Allah'ım İnsanlara ANLAMA kabiliyeti ver. Lütfen ver" dedi

Profesör Doktor Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in görevi devralmasından sonra yaptığı bir paylaşımda "Mehmet Şimşek’e hepimiz yardım etmeliyiz. Ucundan tutmalıyız. Siyaseti bırakıp problemi çözmeye odaklanmalıyız.Bu memleket hepimizin. Durum vahim." demişti.

Demirtaş daha sonra bununla ilgili detaylı açıklamaları da çektiği videolarda anlatmıştı.

Mehmet Şimşek'e destek açıklaması yapan Demirtaş'a bazı çevreler tepki göstermişti.

Twitter'dan isyan etti

Profesör Doktor Özgür Demirtaş, bugün sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve kendisiyle ilgili yapılan yorumlara sert tepki gösterdi ve yardım istedi...

Demirtaş kendisine yöneltilen "Özgür Demirtaş AKP'li Mehmet Şimşek'e tam destek verdi. Hattâ buradan ona destek olmamızı istedi. Şimdi o yandaş olmuyor. Onu eleştiren bize yandaş diyorlar. Sözde muhalif tüm CHP'li iktisatçılar yandaş oldu şu anda. Bence esas muhalif biziz. Fakat bizi de yandaşlıkla suçluyorlar" paylaşımı karşısında çıldırdı ve "Yemin ederim sabrım tükeniyor. Lütfen bana yardım edin siz anlatın bu adama" dedi.

İşte Demirtaş'ın paylaşımı...

Özgür Demirtaş: Lütfen bana yardım edin

Bana yardım eder misiniz? Siz bu adama anlatır mısınız? Allah'ım Bana LÜTFEN Sabır ver. Allah'ım İnsanlara ANLAMA kabiliyeti ver. Lütfen ver.

Bu konuyu 100000 Kez yazdım. Üstüne detaylı video çektim. Herkes anladı. Bu adam anlamamış. Ya da anlamamazlıktan geliyor. Lütfen siz benim yerime bir daha anlatın.

Ben Mehmet Şimşek’e yardım edebiliriz derken HALK yardım etsin DEMEDİM. Bin kez açıkladım:

1) Çoğunluğu MUHALİF, alanında UZMAN olanlardan bir danışma kurulu kurulsun, öyle ülkeye yardımcı olunsun,

2) Zenginler Vergileri ile yardımcı olsun,

3) Siyasetçiler Kamuya tasarruf ettirerek yardımcı olsun DEDİM.

Üstüne video çektim. TANE TANE anlattım. Danışma kuruluna isimler önerdim. Eğer bu dediklerim yapılmaz ise ülke FECİ acı çekecek dedim.

Bu adam bunca açıklamadan sonra bana “Mehmet Şimşek için vs vs vs” dedi diyor. Yemin ederim sabrım tükeniyor. Lütfen bana yardım edin siz anlatın bu adama:

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin