Özgü Namal'a kötü haber!

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın kanser tedavisi gören babası yoğun bakıma kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Özgü Namal'a kötü haber!

Ünlü oyuncu Özgü Namal, babasının hastaneye kaldırıldığını duyunca dizi setini bırakıp Muğla’nın Bodrum ilçesinde hastaneye kaldırılan babasının yanına koştu.



Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın bir süredir kanser tedavisi gören babası, Muğla’nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanması sonucu özel bir hastanede yoğum bakıma alındı. Haberi alır almaz ilk uçakla Bodrum’a gelen ünlü oyuncunun çok üzgün olduğu belirtildi. İlk işi babasının yanına gitmek olan Namal göz yaşlarını tutamadı.



Yoğun bakım servisinde yatan Kubilay Namal’ın sağlık durumu ile ilgili hastanenin halkla ilişkiler sorumlusu Yeşim Kantar, Özgü Namal’ın babasının hastanelerinde yattığını belirterek, "Kubilay Namal 8 gün önce hastanemize başvurmuştur. Akciğer enfeksiyonu nedeni ile hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi altındadır. Tedavisini Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Gamze Cengiz ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Yelda Buyruk yürütmektedir. Herhangi bir kalp krizi söz konusu değildir. Akciğer enfeksiyonuna yönelik tedavisi sürmektedir”dedi. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin