Özge Ulusoy: Dost kalmadık, bittiyse bitmiştir

ELLE Temmuz sayısında biten ilişkisi hakkında ilk kez samimi açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Özge Ulusoy: Dost kalmadık, bittiyse bitmiştir

ELLE Türkiye'nin Temmuz sayısına içten açıklamalar yapan Özge Ulusoy, "hayatının en pozitif dönemini" yaşadığını söylüyor ve ekliyor "Çok sevilmenin ne demek olduğunu öğrendim ama bundan daha fazlasını da görebileceğime inanıyorum."



Röportajında yaptığı bütün güzellik sırlarını samimiyetle anlatan Ulusoy, herkesin merak ettiği ilişkisi konusunda da şunları söylüyor: "Kimse ilişkiye bitsin diye başlamıyor ama doğasında var bu. 20 yıllık evlilikler bile bitiyor; ortak kararla alınmış bir ayrılıktı. Bitti, çünkü yaşandı ve tükendi. Ben evlilik odaklı bir kadın değilim, asla böyle bir hırsım olmadı. Evlenmek zorunda değilim ki, ayakları üzerinde durabilen, kimseye ihtiyacı olmayan genç bir kadınım."



'Dost kalmadık, bittiyse bitmiştir'



“Çok açık ve net söyleyebilirim: Hayır, eski sevgilimi özlemiyorum. Uzun yılların verdiği alışkanlıklar var tabii. Hani olur ya, bir şey görür ya da duyarsın ve elin telefona gider. Çünkü biz çok gülen ve eğlenen bir çifttik. Sadece böyle şeyler oluyor ama onu da atlatıyorum. İletişimi sosyal medya da dahil olmak üzere komple kestim. Biz ayrılıp da arkadaş kalan çiftlerden değiliz. Dost kalmadık, bittiyse bitmiştir. Şu anki hayatımdan da çok memnunum, ayrılığı kesinlikle atlattım.”



Röportajın tamamı ELLE Temmuz sayısında...



Özge Ulusoy: Dost kalmadık, bittiyse bitmiştir


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin