Özge Ulusoy: Babam için adaletin peşindeyim

Manken ve model Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy'a araba çarpmış ve hayatını kaybetmişti. Babasının ani vefatıyla yıkılan Özge Ulusoy, önceki gün katıldığı lansmanda "Babam için adaletin peşindeyim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Özge Ulusoy: Babam için adaletin peşindeyim

Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık Pazar günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Elif N. yönetimindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen Haydar Ulusoy'a çarparak, hayatını kaybetmesine sebep olmuştu.

Özge Ulusoy geçtiğimiz gün Tüyap Mobilya Fuarı'nda bir lansmana katıldı. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu Faruk Çolakoğlu ile devam eden ilişkisi hakkında gelen sorulara ünlü manken ''Ben özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmiyorum, geçmiş ilişkilerimde de şimdiki ilişkimde de konuşmayı tercih etmiyorum. İkimiz de gözlerden uzak kendimize özel bir şeyler yaşamaya çalışıyoruz.

İlişkimizi kaçarak ve saklanarak değil ama usulünce yaşamayı tercih ediyoruz. Şu an için evlilik durumu yok ama evliliğe karar verdiğimizde inanın bunu saklamayız ve söyleriz size" diye konuştu.

Özge Ulusoy'un babası 4 Aralık'ta Ankara'da karşıdan karşıya geçerken araba çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Özge Ulusoy bunun bir kaza olmadığını iddia ederek hukuki süreç başlatmıştı.

Konuyla ilgili gelen sorulara ünlü manken, "Hayatımın en zor dönemini geçiriyorum. Ben, ablam ve annem perişan durumdayız. Beklenmedik, çok ani ve bence çok haksız bir olayla karşı karşıya kaldık."

"Dava süreci devam ediyor, babam için adaletin peşindeyim, kızı olarak onu adaletli bir şekilde uğurlamak istiyorum" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Ulusoy sürecin takipçisi olacağını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin