Özge Özder'den eşine duygusal mesaj

Geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olan ve kızı Luna'yı kucağına alan Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz'ün doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Özge Özder'den eşine duygusal mesaj

Geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olan ve kızı Luna'yı kucağına alan Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz'ün doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

Özge Özder, eşi için şu mesajı yayınladı:

"Uyuyordun dün gece.. Seni izledik kızımla uzun uzun... Babamızı... Bizim ay perisinin süper kahraman babasını, o küçük tırtıl haliyle seni nasılda nakavt ettiğini, ve fakat babamızın her zorluğu o kocaman yüreğiyle nasılda kolay ettiğini, bizi nasıl sevdiğini bir kez daha gördüm silüetinde...

Sevgilim, biricik eşim... İnsan gözüne her baktığında bir şey olacak korkusuyla, kirpiği titreyerek sever mi birini severken.. Sevse de karşılığını çağlayarak alabilir mi her zaman? Hiç sanmıyorum.. Bugün önce kalbime, sonra iliklerime ve en nihayet kanıma işleyip ete kemiğe bürünen aşkımıza , yani kızımıza her baktığımda Tanrı’nın sevgili kulları olduğumuzu düşünüp şükrediyorum... Senin doğduğun güne, seninle bizi birleştiren ve bir masal kahramanı gibi hissettiren hikayemize ve varlığına şükrediyorum... Biricik ve teksin... Ve ne şanslıyım ki benimsin.. İyi ki doğdun babamız... Bugünü , yarını ve her anımı sonsuza dek seninle geçirecek olmak ve bizim ay perisinin gözlerinde yine seni bulmak yaşamımın en anlamlı ve mutluluk verici hediyesi... İyi ki doğdun... iyi ki beni buldun.. Sonsuzluğa çıksın yolumuz .. Hep hatırlansın, dilden dile anlatılsın masalımız... Seni çok ama çok seviyorum.."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin