Özge Borak: Ayıp olmasın diye evlendim! Borak, isim vermeden eski eşleri Bülent Şakrak ve Ata Demirer hakkında konuştu

Oyuncu Özge Borak katıldığı 'Empati' programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bülent Şakrak ve Ata Demirer ile evlenip boşanan Özge Borak neden çocuk sahibi olmadığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Özge Borak: Ayıp olmasın diye evlendim! Borak, isim vermeden eski eşleri Bülent Şakrak ve Ata Demirer hakkında konuştu

Oyuncu Özge Borak, konuk olduğu ‘Empati’ isimli programda özel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

2006 yılında nikah masasına oturduğu Bülent Şakrak ile 2010 yılında ani bir kararla boşanan Borak, 2012 yılında komedyen Ata Demirer ile evlenmişti. Bu evlilik ise 2014 yılında bitmişti. 

Konuk olduğu Empati programında Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Sen kendi doğrularına göre yaşıyor musun?" sorusuna cevap veren Özge Borak, "Yaşamıyordum. Neden? Eski evliliklerime de gidebiliriz, doğru yolda olmadığına inandığım bir şeyden daha önce vazgeçebilirdim. Ama ‘ayıp olmasın ya şimdi o kadar da adım attık’ dedim. Belki de son 8 yıldır kendi doğrularımla yaşıyorum artık, kimseye verecek bir hesabım yok, bu benim hayatım" diye konuştu.

"SIRF İSTİYORUM DİYE..."

Borak, "Çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi anne olmak ama olmadı. İlişkilerime baktığımda, kimseyi suçlamak için söylemiyorum, bazı şeylerin yolunda gitmeme ihtimalini öngörüp, sırf istiyorum diye çocuk yapmadım." açıklamasında bulundu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin