Özel hastanede akıl almaz olay: Profesör 3 saat boyunca...

İstanbul Etiler’de özel hastanede skandal bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, özel hastanenin sahibi Prof. Dr. A.Ç ve ekibi, iş adamı M. T'yi darp edip zorla senet imzalattırdı.

Google Haberlere Abone ol
Özel hastanede akıl almaz olay: Profesör 3 saat boyunca...

24 Şubat'ta yaşanan olayda T. ve Ç. 27 Nisan 2022'de 1 adet dondurarak kurutma makinesi satışı için anlaşma imzaladı.

2 milyon liralık makinenin anlaşma metnine göre 40 gün içinde ödeme yapılacak ve cihaz teslim edilecekti. 10 ay sonra 350 bin liralık ödeme yapan A.Ç, M.T'nin avukatı E.B'yi arayarak cihazı almak istediklerini ve bu konuda yeniden anlaşma yapmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine M.T, Ç'nin hastanesine gitti.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre 'ödeme' ve 'teslimat' konularındaki anlaşmazlık sert tartışmaya dönüştü. İş adamı, A.Ç ile asistanı tarafından darp edilmeye başlandı. Odadan kaçmaya çalışan T, bu kez hastane çalışanlarıyla engellemeleri ile karşılaştı. Telefonu alınarak tekrar odaya götürülen M. T aldığı darbeler sonrası kanlar içerisinde kaldı.

3 SAAT BOYUNCA DARP EDİLMİŞ

3 saat boyunca darp edilen iş adamına yine iddiaya göre hastane görevlileri pansuman yaptı. Ç'nin avukatı Y. E. S. 'nin da şahit olduğu belirtilen darp olayı sırasında T. 'ye karanlık odada 4 milyonluk senede imza attırıldı ve böylece serbest kalmasına izin verildi.

Canını kurtaran iş adamı, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Darp raporu alan iş adamının gözünde ve dudağında patlama olduğu, bir gözünde de görme kaybı yaşandığı rapora konuldu. Şikayet üzerine A.Ç ve personeli hakkında soruşturma başlatıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin