Özdemir Asaf’ın gayriresmi portresi

Yapı Kredi Kültür Merkezi “Beyoğlu Edebiyat Matineleri”kapsamındaki edebiyat söyleşilerinde bu kez Özdemir Asaf’ın “Gayriresmi Portresi” su yüzüne çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Özdemir Asaf’ın gayriresmi portresi

Yapı Kredi Kültür Merkezi, Beyoğlu Edebiyat Matineleri” adlı edebiyat söyleşilerine devam ediyor.



​Her ay gazeteci-yazar Sibel Oral ve Elif Tanrıyar “Yazarın Gayriresmi Portresi” adlı söyleşi dizisinde Amin Maalouf’tan, Janet Frame’e, Mehmet Erte’den Ian McEwan’a kadar edebiyat dünyasından yerli ve yabancı pek çok ismi konu etmeye devam ediyor.



“Yazarın Gayriresmi Portresi” bu kez yalnızlık koyunun edebi ve ebedi sakinlerinden Özdemir Asaf için saygı duruşuna geçiyor.



Sibel Oral ve Elif Tanrıyar, geçen aylarda Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan Sen Bana Bakma, Ben Senin Baktığın Yerde Olurum/ Kendi Sesinden Şiirler ile yılın en hüzünlü sürprizlerinden birini yaşatan Özdemir Asaf’ın hayatı ve duygusal iklimi üzerine meraklı okur için kılavuz notlar almaya devam ediyorlar.



Söyleşide Özdemir Asaf’ın kızı Seda Arun da konuşmacı olarak yer alacak ve Özdemir Asaf’ın okurlarıyla, özel hayatından edebiyatına yansımış çok özel anılarını paylaşacak. 



26 Aralık Çarşamba



Söyleşi “Yazarın Gayriresmi Portresi” – Özdemir Asaf



Yönetenler: Sibel Oral, Elif Tanrıyar



Konuşmacı: Seda Arun



Yer: Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi, saat: 18.30



(ANAMED, Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi Konferans Salonu, İstiklâl Cad., No:181, Merkez Han, Beyoğlu)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin