Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na desteğine AK Parti'den ilk yorum! Çelik açıklama yaptı: Kılıçdaroğlu HDP’ye mi Zafer Partisi’ne mi yalan söylüyor?

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı programda ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na desteğine AK Parti'den ilk yorum! Çelik açıklama yaptı: Kılıçdaroğlu HDP’ye mi Zafer Partisi’ne mi yalan söylüyor?

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı TRT Haber’deki canlı yayında, Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Çelik, şöyle konuştu:

"Bunlar bir deklarasyon yapmışlardı, şimdi bu şekilde bir ittifaka imza atıyor. Masadakilerin görüşleriyle zıt şeyler. ‘Kılıçdaroğlu gelirse milli güvenlik sorunu ortaya çıkar’ diyordu. Şimdi kendisi de çıktı, Kılıçdaroğlu’nu destekledi. HDP’ye mi Zafer Partisi’ne mi yalan söylüyor? Bunun netleşmesi gerekiyor. Neredeyse Avrupa’daki aşırı sağcılarla eşit çizgide açıklama yapıyor. Bu kadar savrulmayı kimseyi beklemiyordu."

"BU DESTEK SİYASİ İFLAS AÇIKLAMASIDIR"

"Tezkereye HDP ve CHP, karşı çıktı. 14 Mayıs’tan sonra ‘Hudut namustur’ diye afiş asıyorsunuz, şimdi mi geldi aklınıza? Yalan siyasetine savrulan bir bakış. Demek ki herkes koltuk hesabı üzerinden Türkiye’nin hak ve menfaatlerini öne çıkarıyor. Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin önüne cumhurbaşkanı adayı olarak nitelik koyamıyor. Bu destek, siyasi iflas açıklamasıdır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin