Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki protokole bir tepki de Gelecek Partisi'nden geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Dvautoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki 'gizli mutabakat'ın kabul edilemez olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki protokole bir tepki de Gelecek Partisi'nden geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı üç bakanlık ve MİT bize verilecekti” iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, “Ümit Özdağ ile aranızda yaptığınız özel bir protokol var mı?” sorusuna, “Var” karşılığını vermişti.

Protokolde Özdağ’a İçişleri Bakanlığı dahil iki bakanlık sözü verip vermediği sorulan Kılıçdaroğlu, “O protokolle ilgili konuşmam doğru değil. İki kişi arasında yapılan ve iki kişinin namusuna teslim edilen bir protokoldür. Benim bu konuda konuşmam en azından ahlaki olarak doğru değil. Protokol evet var, ikimizin arasında imzalandı. Bu protokol kamuoyuna açık bir protokol değil. Dolayısıyla ikimizin namusuna teslim edilmiş bir protokoldür. Nokta” cevabını vermişti.

Bu protokole ilk tepki İYİ Parti Meral Akşener'den gelmiş ve bu protokolden haberi olmadığını söylemişti.

BİR TEPKİ DE AHMET DAVUTOĞLU'NDAN

Altılı masanın ortaklarından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da bugün yaptığı açıklamada bu protokolün kabul edilemez olduğunu belirtti. Bu konuyla ilgili görüşlerini de Kemal Kılıçdaroğlu'na bildirdiği açıklandı.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklama şu şekilde

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin