Özcan Deniz'in bitmeyen babalık mesaisi!

Evde Kuzey, sette Yaz bebek...

Google Haberlere Abone ol
Özcan Deniz'in bitmeyen babalık mesaisi!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Star’ın fenomen dizisi 'İstanbullu Gelin'in sevilen başrol oyuncusu Özcan Deniz, hem evde hem de sette baba olmanın heyecanını yaşıyor.



Geçtiğimiz yaz oğlu Kuzey’in doğumu, İstanbullu Gelin’de ise Faruk- Süreyya aşkının meyvesi Yaz bebeğin aileye katılması ile Özcan Deniz çifte baba oldu. Evde oğlu Kuzey ile yakından ilgilenen oyuncu sette ise Yaz Bebek’i (Ada Özdemir) kucağından indirmiyor.



Özcan Deniz'in bitmeyen babalık mesaisi!



Bebeklerle kamera karşısına geçmek kolay değildir, ancak evden antrenmanlı deneyimli baba Deniz; bu konuda hiç de zorluk çekmiyor. Üstelik Yaz Bebek’in sette en çok gülücük atıp anlaştığı isim de yine Özcan Deniz...



Yakışıklı oyuncunun tek şikayeti ise sette iken oğlunu çok özlemesi. Çocukları çok seven oyuncu babalık hakkında duygularını ise şöyle ifade etti:” Oğlumla geçirdiğim zaman tarif edilemez bir duygu. Sette Faruk olarak geçirdiğim babalık süreci oğlumu gün içinde daha çok özlememe ve bittiğinde ona koşmama neden oluyor. Tek kötü tarafı genelde eve gittiğimde uyumuş olması.”



Özcan Deniz'in bitmeyen babalık mesaisi! - Resim : 2



Ebeveyn olmanın sorumlulukları ve zorluklarını sürpriz gelişmelerle izleyeceğimiz yeni bölümü ile 'İstanbullu Gelin' 9 Kasım Cuma akşamı Star’da.



Özcan Deniz'in bitmeyen babalık mesaisi! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin