Özcan Deniz'in babası hastaneye kaldırıldı!

Pazar akşamı baba olan Özcan Deniz'in babasının durumu ağırlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Özcan Deniz'in babası hastaneye kaldırıldı!

Pazar akşamı baba olan Özcan Deniz’e, babasından kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun kanser tedavisi gören babası, durumu ağırlaştığı için hastaneye kaldırıldı.



Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan Deniz, pazar akşamı ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Maslak Acıbadem Hastanesi’nde dünyaya gelen bebek, Deniz’e hayatının mutluluğunu yaşattı. Ancak hemen ardından, geçen yıldan beri akciğer ve bağırsak kanseri tedavisi gören babası Sadık Deniz’in durumunun ağırlaştığı haberi geldi. Özcan Deniz, bu gelişme üzerine babasını da eşinin doğum yaptığı hastaneye getirtti.



Özcan Deniz’in geçen yıldan beri akciğer ve bağırsak kanseri tedavisi gören babası Sadık Deniz’in durumu ciddiyetini koruyor.



Özcan Deniz'in babası hastaneye kaldırıldı!



Torununu gördü



Aynı hastanenin bir odasında mutluluğu, diğer odasında hüznü yaşayan Deniz, önceki gün minik oğlu Kuzey’i dedesinin odasına götürdü. Oyuncunun ağabeyi Ercan Deniz, babalarının durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı: “Maalesef durumu ağırlaştı. Akciğer kanseri tedavisi devam ederken bağırsaklarındaki kitle patladı. Ama hasta olsa da torununu gördü, bu onu çok mutlu etti. Mutluluk ile üzüntüyü iç içe yaşıyoruz. Yoğun bir hastane süreci oluyor. Özcan iki tarafa da yetişmeye çalışıyor.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin