Özcan Deniz'den sürpriz dizi projesi!

Ünlü sanatçı, Avşar Film için dizi hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Özcan Deniz'den sürpriz dizi projesi!

Üç sezondur Star'ın O3 Medya imzalı 'İstanbullu Gelin' dizisinde 'Faruk Boran' karakterine hayat veren Özcan Deniz, şu günlerde bir yandan da yeni bir projenin daha hazırlıklarını sürdürüyor.



Ünlü sanatçı, Şükrü Avşar'ın patronu olduğu Avşar Film için dizi çekecek. Deniz, sahibi olduğu DNZ Film adına çekeceği dizi için yazar grubuyla çalışmalara başladı. İlk bölümü Doğu Anadolu'da başlayacak olan dizi daha sonra İstanbul'da devam edecek. Eylül sezonu için planlanan iddialı projenin en önemli sürprizi ise Özcan Deniz'in bu kez sadece yönetmenlik yapacak olması...



Özcan Deniz, Avşar Film'le daha önce 'Evim Sensin', 'İkinci Şans', 'Öteki Taraf', 'Sevimli Tehlikeli' gibi birçok film projesini beraber çekmişti. Ünlü sanatçı bu kez ezber bozacak ve Avşar Film'e dizi projesi hazırlayacak.



Öte yandan bu sezon peş peşe Çağan Irmak'ın 'Bizi Hatırla' ve Ömer Uğur'un 'Aşk Bu Mu?' filmlerini seyirciyle buluşturan Avşar Film, Cevdet Mercan'ın yöneteceği, Sırma Yanık'ın ise yazdığı 'Artvinli' adlı yeni bir dizi projesinin de çekimlerine başlayacak. İlk 4 bölümünün senaryosu hazır olan dizinin cast çalışmaları sürüyor.



Şirketin gündemindeki diğer bir dizi projesi ise senaryosu usta kalem Mahinur Ergun imzalı 'Üvey Düşmanım'...



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Özcan Deniz'den sürpriz dizi projesi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin