Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın darp davasında karar çıktı

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında süren darp davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, atılı suçu işlediğine dair kesin ve inandırıcı bir delil elde edilemediğinden dolayı Özcan Deniz'in beraatına, 2019 yılında Almanya'daki olayın da şikâyet süresi geçtiği sebebiyle düşürülmesine karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın darp davasında karar çıktı

Feyza Aktan ile Özcan Deniz arasında yaşanan fiziksel ve psikolojik şiddet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Feyza Aktan, Özcan Deniz'in kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdü ve Özcan Deniz hakkında, "Zincirleme şekilde kasten yaralama" suçundan şikayetçi oldu.

Savcılık, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı yaralama suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

DARP İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; mahkeme, Özcan Deniz'in 2017 yılında işlediği öne sürülen basit yaralama suçunun şikâyet süresinden sonra şikâyet edildiği gerekçesiyle düşürülmesine karar verdi. Ve ayrıca 2018'de yaşanan olayda Deniz'in üzerine atılı suçu işlediğine dair kesin ve inandırıcı bir delil elde edilemediğinden dolayı beraatına, 2019'da Almanya'daki olayda ise şikayet süresi geçtiği sebebiyle düşürülmesine karar verdi.

Feyza Aktan dosyayı bir üst mahkeme olan Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı ve karara itiraz etti.

Ancak 30. Ceza Dairesi tarafından dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda yerel mahkemenin kararı doğru kabul edildi ve mahkeme itirazı reddetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin