Ozan Güven'e yurt dışında özel peruk hazırlanıyor!

Güven, Arif v 216 filmi için saçını kazıtmıştı...

Google Haberlere Abone ol
Ozan Güven'e yurt dışında özel peruk hazırlanıyor!

Cem Yılmaz ile hem komşusu hem de yakın dostu olan Ozan Güven'in sinemadaki ortaklığı sürüyor. İki iyi dost, GORA VE AROG filmlerinin devamı olarak hazırladıkları "Arif V 216" filmi için bugün start verdi. Filmin yönetmen koltuğunda son yıllarda gişe rekortmeni filmlere imza atan Kıvanç Baruönü oturuyor.



Ozan Güven, filmde canlandırdığı "Robot 216" rolü için saçlarını kazıtmıştı. Ünlü oyuncu, bu nedenle bir süredir bereyle geziyordu. Cem Yılmaz, bu sabah itibariyle "Motor" dediği filminden Ozan Güven'in kel halini sosyal medyadan paylaştı.



Bu arada Ozan Güven'in kazınmış saçlarıyla çekimleri devam eden "Fi" dizisinde nasıl oynayacağı ise merak konusu oldu. Dizinin yapım şirketi bu konuya bir formül buldu ve yurtdışından özel bir peruk siparişi verdi. Ozan Güven böylece saçlarını uzayana kadar Fi dizisinde oynadığı psikolog Can Manay rolü için perukla kamera karşısına geçecek. Şimdi tüm ekip yeni bölüm öncesi Ozan Güven'e özel yaptırılan peruğun yurtdışından gelmesini bekliyor.



Mert Baykal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Fi" dizisinin 10 ve 11. bölümleri de 9 Haziran'da puhutv'de seyirciyle buluşacak. Önümüzdeki sezon da "Çi" ve "Pi" adlarıyla sürecek olan dizinin başarılı rejisi, oyunculuk performansları kadar Cem Öget imzalı müzikleriyle de büyük beğeni topluyor.





BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin