Sevilen filmlerin yönetmeni Ozan Açıktan MedyaTava'ya konuştu: Henüz tanımadığım arkadaşlarımla film yapıyorum

Silsile, Annemin Yarası, Yarına Tek Bilet, Geçen Yaz gibi sevilen filmlerin yönetmeni Ozan Açıktan, Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nde öğrencilerle buluştu. Açıktan, "Dijital Ortam İçin Film Üretmek" başlıklı atölyesinde öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Dijital platformların izleyici rakamı paylaşmamasını nasıl yorumladığı sorusuna, eşe dosta soruyorum. Mesela henüz tanışmamış olmamıza rağmen Kalben'in yorum yazması beni çok mutlu ediyor, diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Sevilen filmlerin yönetmeni Ozan Açıktan MedyaTava'ya konuştu: Henüz tanımadığım arkadaşlarımla film yapıyorum

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Silsile, Annemin Yarası, Yarına Tek Bilet, Geçen Yaz gibi sevilen filmlerin yönetmeni Ozan Açıktan, Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nde öğrencilerle buluştu.

Açıktan, "Dijital Ortam İçin Film Üretmek" başıklı atölyesinde öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Sevilen filmlerin yönetmeni Ozan Açıktan MedyaTava'ya konuştu: Henüz tanımadığım arkadaşlarımla film yapıyorum

HENÜZ TANIMADIĞIM ARKADAŞLARIMLA FİLM YAPIYORUM

Dijital platformların izleyici rakamı paylaşmamasını nasıl yorumladığı sorusuna, eşe dosta soruyorum. Mesela henüz tanışmamış olmamıza rağmen Kalben'in yorum yazması beni çok mutlu ediyor, diye konuştu.

Sevilen filmlerin yönetmeni Ozan Açıktan MedyaTava'ya konuştu: Henüz tanımadığım arkadaşlarımla film yapıyorum - Resim : 2

SİNEMA TUTKU İŞİ

Öğrencilere üniversite hayatlarını çok iyi değerlendirmeleri gerektiği tavsiyesinde bulunan Açıktan; bol bol deneme-yanılma yöntemini kullanmalarını, meraklı, araştırmacı ve en önemlisi tutkulu olmaları gerektiğini söyledi.

21. Uluslararası Eskişehir Film Festivali  yerli ve yabancı filmlerin ekiplerinin söyleşileri, yılın önemli filmlerinin gösterimi ve çeşitli etkinlikler ile 11 Aralık'a kadar devam edecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin