Oyuncunun 'imam nikahı' davası sonuçlandı!

Oyuncu Wilma Elles'e açılan dava karara bağlandı.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncunun 'imam nikahı' davası sonuçlandı!

Dizi oyuncusu Wilma Elles bir süredir birlikte olduğu işadamı sevgilisi Kerem Göğüş'ten geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi almıştı. 



Elles resmi nikâh öncesi Müslüman olup 29 Aralık 2014'te Kerem Göğüş'le birlikte imamın karşısına geçmişti. Kıyılan imam nikâhı sonrası Elles, işadamından "mehir" talebinde bulunmamış ve ünlü çift, resmi nikâhlarını yaz aylarında yapacaklarını belirtmişlerdi. Fakat Alman oyuncu ve uğruna Müslüman olduğu sevgilisi Kerem Göğüş, resmi nikâhtan önce imam nikâhının kıyılmasının yasalara aykırı olduğunu ve suç işlediklerini o tarihte bilmiyordu. 



Bir vatandaş, çiftin imam nikâhıyla evlendiklerini basından takip edip ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, Wilma Elles ve Kerem Göğüş'ün resmi değil dinsel tören ile evlenme işlemi yaptırdıkları için Türk Ceza Kanunu'nun 230'uncu maddesini ihlal ettikleri belirtildi. İhbar sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Wilma Elles ve Kerem Göğüş hakkında soruşturma başlatıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin