Oyunculuktan jokeyliğe! Ekin Koç, Şampiyon'u anlattı

Ekin Koç, efsane yarış atı Bold Pilot'ın jokeyi Halis Karataş'ı canlandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Oyunculuktan jokeyliğe! Ekin Koç, Şampiyon'u anlattı

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı 'Şampiyon' filminin başrol oyuncularından Ekin Koç, rolüne nasıl hazırlandığını ve çekim sürecini anlattı.



Filmde Bold Pilot’ın jokeyi Halis Karataş’ı canlandıran Ekin Koç, rolüne hazırlanırken yaşadığı zorlu süreci "Yaklaşık dört ay boyunca ağır bir diyet ve yoğun bir egzersiz programı uygulamak durumunda kaldım. Hafta içi 3 bazen 4 gün Veliefendi Apranti Okulu'nda eski jokey Kıvanç Tüysüz'den özel biniş eğitimi aldım. Kalan günlerde de pilates yaparak belli kas gruplarını güçlendirmek üzere çalıştık. Aksi halde at üzerinde dengede kalmak oldukça zor" sözleriyle anlattı.



Oyunculuktan jokeyliğe! Ekin Koç, Şampiyon'u anlattı



Yarış atlarına antrenman yaptıracak seviyede jokey, stili at binmeyi öğrenen başarılı oyuncu Ekin Koç "Atlarla da tıpkı insanlarla kurduğunuza benzer bir bağ kuruyorsunuz. Kimine kanınız kaynıyor kimi ile pek anlaşamıyorsunuz. Hepsinin kendine has özellikleri var. Benim özelimde, en çok vakit geçirdiğim ve en iyi iletişim kurduğum at Bold Pilot'ın oğlu Ganesh oldu. Ganesh ile oldukça iyi anlaştığımızı söyleyebilirim." dedi.



Oyunculuktan jokeyliğe! Ekin Koç, Şampiyon'u anlattı - Resim : 2



Efsane yarış atı Bold Pilot’un büyük başarısı ve jokeyi Halis Karataş ile eşi Begüm Atman’ın büyük aşkının anlatıldığı 'Şampiyon' filmi 7 Aralık’ta vizyonda.



"Şampiyon filminin fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Şampiyon filminden ilk kareler" Galerisine Göz At



Oyunculuktan jokeyliğe! Ekin Koç, Şampiyon'u anlattı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin