Oyunculuğu bırakan Survivor Anıl Tetik nişanlandı

İki kez mücadele ettiği 'Survivor' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Anıl Tetik, daha sonra birçok dizide kamera karşısına geçti. Oyunculuğu bırakma kararı ile hayranlarını üzen Tetik'ten bu kez müjdeli haber geldi. Survivor Anıl, sevgilisi İlknur Karamahmutoğlu ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Oyunculuğu bırakan Survivor Anıl Tetik nişanlandı

2012 yılında yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de yer alan Anıl tetik, yarışmayı üçüncü tamamlamış ve bu sayede ün kazanmıştı. Tetik, 2015'te düzenlenen Survivor All Star'da mücadele etmişti.

Survivor sonrası dizi teklifleri almaya başlayan ünlü isim; 'Hayat Bazen Tatlıdır', 'Kızlarım İçin', 'Tek Yürek' ve 'Savaşçı gibi yapımlarda rol almıştı. Anıl Tetik, son olarak Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Hakan' karakterine hayat vermişti.

Oyunculuğu bırakan Survivor Anıl Tetik nişanlandı

'KENDİ ŞİRKET İŞLERİME YÖNELDİM'

Anıl Tetik, geçtiğimiz günlerde arkadaşı ile Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu, ayaküstü basın mensuplarıyla konuşmayı da ihmal etmemişti.

Turizm şirketi olduğu bilinen Tetik, "Neler yapıyorsunuz?" sorusu karşısında oyunculuğu bıraktığını açıklayarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiçbir şey yapmıyorum. Bundan sonra da bir şey yaparken göremeyeceksiniz. Çünkü oyunculuğu bıraktım. Kendi şirket işlerime yöneldim."

Oyunculuğu bırakan Survivor Anıl Tetik nişanlandı - Resim : 2

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Radikal kararı şaşkınlık yaşatan Anıl Tetik ile sevgilisi İlknur Karamahmutoğlu, önceki akşam aileleri ve dostları arasında sade bir nişan töreni düzenledi.

Survivor Anıl, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Tetik'in nişan karelerine hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

Etiketler Anıl Tetik Survivor
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin