"Oyunculara güven olmuyor demek ki!"

Atv'de yayınlanan yarışma programı Güven Bana’da dün yine bir ihanet öyküsü vardı.

Google Haberlere Abone ol
"Oyunculara güven olmuyor demek ki!"

Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Güven Bana’da dün gece, oyunculuk yapan Hakan Bozyiğit ile Ahu Gül Ürük yarıştı. 10. soruya kadar 2 yanlışla gelen ve o zamana kadar iyi bir ortaklık sergileyen ikili, toplamda 24.500 TL’ye ulaştı.



10. soruda gerçekleştirilen yüzleşmeye geçilmeden önce yarışmanın sunucusu Tamer Karadağlı’nın butona basıp basmayacakları yönündeki sorusuna yanıt veren Hakan Bozyiğit; “ Kesinlikle basmayı düşünmüyorum ve ortağıma çok güveniyorum.” şeklinde cevap verdi. Yüzleşmeye geçildiğinde ise stüdyo bir anda buz kesti. 15.000 TL’ye gelindiğinde butona basan ve ortağını yarı yolda bırakan Hakan Bozyiğit’e, Tamer Karadağlı şaşkınlığını ifade ederek; “ Daha 10 saniye önce herkesin gözü önünde butona basmayacağım diyip daha sonra nasıl bastınız? Benim şu an söyleyebilecek bir şeyim yok bilmiyorum sizin var mı?” dedi.



Oyuncu ortağı tarafından yarı yolda bırakılan Ahu Gül Ürük; “Oyunculara güven olmuyor demek ki!“ şeklinde isyanını belirtti. Oyuncu olan Karadağlı ise; bu tepkinin çok ağır olduğunu ve soğukkanlı olarak düşünmesi gerektiğini söyleyerek Ahu Gül Ürük’ü sakinleştirmeye çalıştı.



Hakan Bozyiğit ise; “Hem teşekkür edip hem de özür dilemek böyle bir şey oluyor sanırım.” diyerek pişmanlığını ifade etmeye çalıştı. Böylece Güven Bana bir ihanet öyküsüne daha sahne oldu. Yarışmanın sonunda Hakan Bozyiğit 15.000 TL ödül kazanırken, Ahu Gül Ürük tek kuruş dahi para alamadan yarışmadan ayrılmış oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin