Oyuncular soğuğa aldırmadı, denize daldı

Dijital Esaret filminin çekimleri sırasında soğuğa ve coronavirüse aldırmayan oyuncular denize atladılar. İşte, Dijital Esaret filmi ve filmin setinden detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncular soğuğa aldırmadı, denize daldı

Dijital Esaret filminin çekimleri sırasında kamera arkasında eğlenceli anlar yaşandı. Rol gereği denize girmek zorunda olan genç oyuncular, soğuğa aldırmadan renkli görüntülere imza attılar ve dakikalarca birbirleriyle şakalaştılar.

Ünlü senarist Birol Güven’in suç işleyen sosyal medya fenomenlerinin, hackerların, e-alışveriş, oyun ve sanal kumar bağımlılarının getirildikleri bir cezaevinde yaşadıklarını konu aldığı yeni filmi Dijital Esaret, vizyon için gün sayıyor.

Genç oyunculardan oluşan kadrosuyla da dikkat çeken filmin Bodrum Çökertme’de gerçekleşen çekimlerinde sette eğlence olmadı.

Oyuncular soğuğa aldırmadı, denize daldı

Suçluların denize girdikleri sahnede soğuğa aldırmayan oyuncular, sahnenin tadını çıkarıp birbirleriyle şakalaşarak renkli görüntülere imza attılar.

Kış ortasında denize giren oyuncuların imdadına ise sahne sonrasında set ekibi yetişti. Bornoz ve havlularla ısınmaya çalışan oyuncular, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Film 10 Nisan’da vizyonda olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin