Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli?

Nihal Yalçın, Altın Portakal Ödül Töreni’nde Tamer Karadağlı ile yaşadığı olay sonrasında gündeme geldi. Ödül töreninde Yalçın, ödül alırken yaptığı konuşma sırasında Karadağlı’nın mimikleri sosyal medyada gündem oldu. Karadağlı’nın yaptığı hareketler ve Nihal Yalçın ile girdiği diyalog sadece sosyal medyada değil birçok ünlü isim tarafından da tartışıldı. Peki, Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli?

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli?

Altın Portakal Ödül Töreni’nde oyuncu Nihal Yalçın, Tamer Karadağlı ile girdiği diyalog sonrasında birçok çevrede gündem oldu. Yalçın’ın konuşması sırasında arkada mimikleri ile dikkat çeken Karadağlı, birçok kimse tarafından tepki çekti. Daha sonra ödülü vermek için araya giren Karadağlı, Nihal Yalçın’dan “Sus mu diyorsunuz?” tepkisiyle karşılaşınca ortamı yumuşatmaya çalıştı. Peki, Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli?

NİHAL YALÇIN KİMDİR?

Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli?

Nihal Yalçın, 29 Mart 1981’de İstanbul’da dünyaya gelse de aslen Tuncelili. 2005 yılından bu yana birçok büyük projede yer alan Yalçın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk bölümünü bitirdi.

Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

Kariyerine 2005’te “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?” filminde canlandırdığı Bacı Zeyno karakteri ile başlayan Yalçın, “Ay Lav Yu” filmindeki Rukiye ve “Avrupa Yakası”ndaki Meryem karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Yalçın ayrıca “Kurtuluş Son Durak”, “Yalan Dünya”, “Berlin Kaplanı”, “Araf”, “Beş Kardeş”, “Yol Ayrımı” ve “İstanbullu Gelin” gibi projelerde de rol aldı.

Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6

17. Sadri Alışık Ödülleri’nde “Kurtuluş Son Durak” dizisindeki karakteri ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli? - Resim : 7

19. Altın Koza’da ve 45. Sinema Yazarları Derneği’nde de aynı ödülü alan Yalçın, 20. Afife Tiyatro Ödülleri’nde ise Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu seçildi.

Oyuncu Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında ve nereli? - Resim : 8

Yalçın, “Zuhal” filminde canlandırdığı rolüyle 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin