Oyuncu Ekin Koç'un yeni dizi projesi belli oldu!

Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerindeki hızlı yükselişine rağmen çok az proje seçen Ekin Koç'un yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu Ekin Koç'un yeni dizi projesi belli oldu!

Yakışıklı oyuncu geçen yıl Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan'da 1. Ahmet'i canlandırmıştı. Yakın zamanda ise her bölümde ayrı bir yüzün rol aldığı blue TV'nin "7Yüz" adlı projesinde görev alacağı açıklandı.



Öte yandan bu sezon gelen birçok teklifi reddeden Koç, sonunda Most Production ile anlaştı. Genç yıldızın yeni dizisinin adı "Babamın Kozası" olacak. Ancak dizinin isminin değişme ihtimali olduğu konuşuluyor. Projenin senaryosunu usta bir kalem Mahinur Ergun yazıyor.



Bugüne kadar büyük ses getiren ve izlenme rekorları kıran onlarca diziye imza atan Gül Oğuz'un dizisi yeni yayın döneminde Kanal D'de ekrana gelecek. Projede ayrıca usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da yer alacak.



Taylan'ın Most'la anlaşmadan önce başka yapım şirketleriyle görüştüğü, hatta Fatih ekibiyle de temasa geçtiği ancak görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Devrim Yakut'un da adının geçtiği dizinin kadın yıldızı ise henüz netleşmedi.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler blutv ekin koç
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin