'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Carolini Wilma Elles yaşadığı tacizi anlattı: Gerçek numaramı vererek kurtulabildim

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' rolüyle tanınan Alman oyuncu Wilma Elles, 2 yıl önce İstanbul'da yaşadığı taciz olayını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Carolini Wilma Elles yaşadığı tacizi anlattı: Gerçek numaramı vererek kurtulabildim

Alman oyuncu Wilma Elles, aradan yıllar geçtikten sonra yaşadığı taciz olayını dile getirebildi. Minibüsüne bindiği bir servis şoförünün aracı tenha bir yere çekerek kendisini taciz ettiğini açıklayan Elles, tacizciden gerçek cep telefonu numarasını vererek kurtulduğunu söyledi.

YARDIM TEKLİF ETMİŞTİ

Oyuncu, eline bavuluyla yokuş çıkmak üzereyken bir servis şoförünün kendisine yokuş başına kadar yardımcı olmayı teklif ettiğini ardından ise taciz etmek istediğini belirtti. O anları anlatan ünlü oyuncu, şoförü, görüşme teklifinin kabul edeceğini söyleyerek bu durumdan kurtulduğunu anlattı.

TACİZCİ ŞOFÖR PERDELERİ KAPATTI

Elles, 2 yıl önce İstanbul'da yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Aracın içindeyim ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şoför gidiyor, perdeleri kapatıyor ben çok heyecanlıyım ama belli etmedim. 'Siz ne yapıyorsunuz!' dedim, 'Çok güzelsiniz biz tanışalım' falan dedi. Ben de 'Siz çok güzelsiniz, çok hoş yakışıklı bir erkeksiniz sizinle daha iyi bir yerde bir araya gelelim, burada değil, numaramı vereyim' dedim. Ben gerçek numara vermek zorunda kaldım çünkü biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, bir süre sonra ikna oldu. Titreyerek arabadan indim, sonra beni 5-6 kez aradı."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin