Oylama başladı! En iyi internet sitesi ve bloglar seçilecek!

Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle'ın yarışması için oylama başladı.

Google Haberlere Abone ol
Oylama başladı! En iyi internet sitesi ve bloglar seçilecek!

İnternet kullanıcıları 'Deutsche Welle En iyi Online Aktivizm' yarışması Bobs kapsamında 14 farklı dil kategorisi için 4 bin 800’ün üzerinde öneri gönderdi. Uluslararası jüri, tüm kategorilerde finalistleri belirledi.



Aralarında Türkçe’nin de olduğu farklı dillerdeki 70 aday www.thebobs.com internet sitesinde yer  alıyor. Kullanıcılar internet üzerinden yapılan halk oylamasında 3 Mayıs 2015’e kadar oy kullanabilecek.



Jüri; Sosyal Değişim, Gizlilik&Güvenlik ve Sanat&Medya olamk üzere üç kategoride kazananları belirleyecek.



Medyatava'nın da basın sponsorları  arasında yer aldığı yarışmanın kazananları, 23 Haziran’da Bonn’da Global Medya Forumu kapsamında düzenlenecek törende ödüllerini alacak.



'Deutsche Welle' ayrıca Şubat ayında İfade Özgürlüğü Ödülü’nü Suudi blog yazarı Raif Bedevi’ye  verdi. 'Deustche Welle' bu ödülle, dijital dünyada ifade özgürlüğü konusunda çaba gösteren kişi ya da girişimleri ödüllendiriyor.



Yarışmanın bu seneki diğer sponsorları arasında da; Mynet,La Nacion, IFEX, Mada MAsr,  Somewhere in…, Bdnews.com, Global Voices, Rus Magazin (Русский журнал), Gooya, Hromadske, China Digital Times ve Waza yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin