Oya ve Ceylin'le İzledik 5.Bölüm: İlk diyalog mide bulandırdı! Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri için sert eleştiri

Oya ve Ceylin'le İzledik yeni bölümüyle Medyatava TV'de! Dizi ve sinema sektöründe yaşanan en güncel gelişmelerin konuşulduğu programda bu hafta çok konuşulan dizi Erşan Kuneri ele alındı. Cem Yılmaz'ın yeni dizisi için bir taraftan eleştiri yağmuru bitmezken bir yandan da çok beğenenler oldu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Oya ve Ceylin'le İzledik 5.Bölüm: İlk diyalog mide bulandırdı! Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri için sert eleştiri

Medyatava TV'de yayınlanan Oya ve Ceylin'le İzledik'te bu hafta çok konuşulan ve uzun süredir merakla beklenen Erşan Kuneri masaya yatırıldı. Cem Yılmaz'ın yeni dizisi için bir taraftan eleştiri yağmuru bitmezken bir yandan da çok beğenenler oldu.

Dizi doktoru Oya Doğan ise özellikle ilk bölüm seçiminin çok yanlış olduğunu ifade etti. "Kuru Murad" bölümünün girişte verilmesini yanlış strateji olarak gören Doğan dizinin geneli ve Cem Yılmaz'ın zaman içindeki değişimiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin