Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili basın açıklaması geldi!

Dün acilen hastaneye kaldırılan usta Yeşilçam oyuncusu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili basın açıklaması geldi!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Oya Aydoğan'dan üzücü bir haber geldi.

Sevilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın önceki gece aort damarının yırtıldığı anlaşıldı. Oya Aydoğan'ın 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. 



HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI



"Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzünde ki uyuşma şikayetiyle geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor" ifadesine yer verildi.



ÜNLÜLER HASTANEYE KOŞTU



Ece Erken, Lerzan mutlu, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hande Yener, Merve Sevi, Nuri Alço, Oya Aydoğan'ı görebilmek için hastaneye geldi.  Yakın arkadaşı Oya Aydoğan’ın ameliyatını değerlendiren Sevim Emre, ‘Allah onu bize bağışlasın, hemen yetiştirdiler sağ olsunlar, aynı zamanda tansiyonu da var, şu an yoğun bakımda kanaması da olmuş ama durduğunu söylediler, biz de haber bekliyoruz’ dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin