Oya Aydoğan'ın cenazesinde büyük ayıp

Yeşilçam yıldızı Oya Aydoğan'ın cenazesinde utanç verici bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Oya Aydoğan'ın cenazesinde büyük ayıp

Yeşilçam bir yıldızını daha sonsuzluğa uğurladı. Aort yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılan Oya Aydoğan, bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti. Ünlü oyuncu, Cemal Reşit Rey salonunda düzenlenen törenin ardından vasiyet ettiği gibi Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi. HT Magazin'den Esin Övet, cenazedeki büyük ayıbı yazdı.

Oya Aydoğan'ın cenazesinde büyük ayıp



Esin Övet'in kaleme aldığı o yazı şöyle:



Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok. Bir kadın gelip Sibel Bilgiç'e 'Hülya Avşar ne zaman gelecek?' diye sordu. Bir adam Polat Yağcı'nın eline telefon tutuşturmaya çalışıyordu. Nedeni de taziyeleri kabul eden Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur'la fotoğraf çektirmek istemesi. Hatta birkaç kişi Gurur Aydoğan ile selfie yapmaya çalışıyordu. Ciddi bir selfie yarışı vardı.



Ünlülerle fotoğraf ve video çektirme ısrarı



Bir ara Cenk Eren, Safiye Soyman ve Ceylan bir köşede duruyorduk. Birkaç yaşını başını almış kadın ellerindeki cep telefonlarıyla görüntü alıyorlardı. Hatta video çekiyorlardı. Gelen çiçekleri dahi çekiyorlardı. Gazeteciler bu kadar kapsamlı çalışmıyor. Cenk Eren’in yanına gelip defalarca 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' diye soranlar oldu. Ben bir ara Oktay Kaynarca ve Pelin Akat’la sohbet ediyordum. Karşımızda kocaman üç adam ellerinde telefonla Oktay Kaynarca’yı görüntülemeye uğraşıyordu.



'Koş koş Kadir İnanır geldi'



Hatta bir kadın küçücük çocuğunu ünlülerle fotoğraf çektirmek için itiyordu. O kadını daha sonra Ulus Mezarlığı’nda mezar başında gördüm. Çocuk en öndeydi. Kadir İnanır gelince derinlerden 'Koş koş Kadir İnanır geldi' diye bir erkek sesi duydum. Ben gazeteciler sandım ama hiç öyle değildi. Fotoğraf çekmek için ünlü kollayan bir hayrandı.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin