Oya Aydoğan’dan Hülya Avşar’a gönderme

Cine5'te yayınlanan programa konuk olan üç ünlü isimden ilginç açıklamalar.

Google Haberlere Abone ol
Oya Aydoğan’dan Hülya Avşar’a gönderme

Cenk Eren’in sunduğu Çarşamba geceleri Cine5 ekranlarında yayınlanan “Sırada Ne Var Gece” programına Tan, Seray Sever ve Oya Aydoğan konuk oldu. Telefon ile programa katılan Seyfi Dursunoğlu’nun sözleri stüdyodakileri güldürdü. Yayında Tan, Seray Sever ve Oya Aydoğan’ın açıklamaları da geceye damga vurdu.

 

“Seray Sever anne olmak istiyor”



Cenk Eren’in Popstar ile ilgili sorusu üzerine Seray Sever, “Popstar’da ilk sunuculardan biri bendim. Şimdiki Jüri iyi ama kimse kimseye dokunmuyor. Sunucunun orada ortalığı karıştırması lazım. Burcu hoş bir kız ama jüri karşısında titriyor. Çok severim Burcu’yu ama atak olsa ortalığı karıştırsa daha güzel olur.” diyerek yarışmayı eleştirirken, Eren’in “Evlenecek misin? Çocuk yapacak mısın?” sorusu üzerine “Bu sene niyetim var kısmetse, olmazsa seneye çocuk yapmayı düşünüyorum” diyerek anne olma isteğini canlı yayında paylaştı .

 

Tan’dan Ceyda Ateş açıklaması”



Sevilen şarkılarını programda seslendiren Tan’ın itirafı da geceye iz bıraktı. “Bir ilişki yaşadım 5-6 albüm yaptım. Onun üzerine yeni bir ilişki yaşamaya hazır değilim.” diyen Tan, oyuncu Ceyda Ateş’le ilişki dedikodularıyla ilgili “Çok kısa bir süre arkadaşlığımız oldu” diyerek kısa bir açıklama yaptı.

 

“Ersoy ile çok sık kavga ederiz”



Gecenin bomba açıklamaları da Oya Aydoğan’dan geldi. Cenk Eren’in yakın arkadaşı Bülent Ersoy’la ilgili sorusu üzerine “Bülent Ersoy ile çok sık kavga ederiz, çoğunlukla aşklarıyla ilgili karıştığım için kavga ederiz. O zamanlarda uzaklaşırız. Sanatına çok büyük saygı duyarım. Bülent Ersoy yeri doldurulamayacak bir insan. Nur Yerlitaş ve Antalya’daki arkadaşı Arzu da onun hayatında önemlidir. Etraf kalabalık olsun, arkadaşları olsun ister.” dedi.

 

“Oya Aydoğan’dan Hülya Avşar’a gönderme”



Hülya Avşar’ın jüri üyeliği ile ilgili de konuşan Oya Aydoğan “Hülyayı severim. Kendini sevdiren bir sıcaklığı var. Hülya bizden sonradır. O bizden daha başarılı oldu güzel bir politika izledi. Meslek hayatına faydası olan, doğru insanlarla görüşmek önemli.  Acun onun röportajlarını yaparken, Hülya demek ki ona ne kadar iyi davrandı ki, Acun patron oldu, Hülya’yı da bütün projelerine aldı. Doğru insanlarla olmak bu meslekte şansın en önemli öğesi bence ” diyerek Avşar kızına gönderme yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin