Oxlade, Nijeryalı süperstar Flavour ile yeni parçaları "Ovami"yi yayınlandı!

Son 4 yılın en çok izlenen COLORS videosunun yayınlanmasından neredeyse bir yıl sonra, Afropop'un prensi Oxlade nihayet "Ovami" isimli yeni parçasını yayınladı.  Oxlade; "Ovami’nin klibi için güzel ülkem Nijerya'nın doğusundan bir çok kardeşim bir araya geldi. "Oxlade From Africa" (albüm) sadece bir çalışma değil, tüm Afrikalılar ve bu özel kıtayı sevenler için bir meditasyon niteliğinde, dedi.

Google Haberlere Abone ol
Oxlade, Nijeryalı süperstar Flavour ile yeni parçaları "Ovami"yi yayınlandı!

Geçtiğimiz sene dünyaca üne ulaşan Nijeryalı sanatçı Oxlade için 2023 güzel bir yıl olmaya devam ediyor. İzlenmesi gereken Vevo sanatçısı, "Ku Lo Sa" parçası ve Camila Cabello'nun da yer aldığı remiksi ile 2022'nin en büyük hitlerinden birine imza atarak dünya çapında 300 milyondan fazla dinlenme ve 5 milyarın üzerinde TikTok görüntülemesine ulaşmıştı.

Son 4 yılın en çok izlenen COLORS videosunun yayınlanmasından neredeyse bir yıl sonra, Afropop'un prensi Oxlade nihayet "Ovami" isimli yeni parçasını yayınladı. Bu single sanatçının çok beklenen ve 2023'te çıkacak olan "Oxlade From Africa" albümünün ikinci parçası.

Oxlade, Nijeryalı süperstar Flavour ile yeni parçaları "Ovami"yi yayınlandı!

Lagos’un ikonik yönetmeni Pink (Wizkid, Chike, Ric Hassani, Naira Marley...) tarafından yönetilen çarpıcı resmi müzik videosu, Nijerya’nın üç büyük kabilesini (Yoruba, Hausa, Igbo) harika bir sette bir araya getirerek sevgi, eşitlik ve topluluğu anlatıyor.

 "Ovami’nin klibi için güzel ülkem Nijerya'nın doğusundan bir çok kardeşim bir araya geldi. Kabilecilik, politikacılar tarafından ülkemin güzel insanlarını bölmek ve aralarında kaos yaratmak için kullanılan önemli bir araçtır. Her bir kabileyi kendi kabilem gibi seviyor ve saygı duyuyorum. "Oxlade From Africa" (albüm) sadece bir çalışma değil, tüm Afrikalılar ve bu özel kıtayı sevenler için bir meditasyon niteliğinde." -Oxlade

 

Etiketler sony music
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin