'Ottoman Rising'de yeni Fatih Sultan Mehmet kim olacak?

Netflix'in yeni Türk dizisinin kadrosu netleşiyor.

Google Haberlere Abone ol
'Ottoman Rising'de yeni Fatih Sultan Mehmet kim olacak?

Türk dokü-drama dizisi ‘Ottoman Rising’ ile ilgili, oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, yeni bilgileri köşesine taşıdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Yeni Fatih kim olacak?



Netflix’in önümüzdeki eylül ayında ekrana getirmeyi planladığı Türk dokü-drama dizisi ‘Ottoman Rising’le ilgili, oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.



Netflix’in önümüzdeki eylül ayında ekrana getirmeyi planladığı Türk dokü-drama dizisi ‘Ottoman Rising’le ilgili, oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Projenin çekimlerine mart ayında başlanacağı tahmin ediliyor. Medyatava internet sitesinde Tuba Büyüküstün’ün Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi ‘Mara Hatun’ karakterine hayat vereceği yazılmıştı. Peki Fatih kim olacak? Karga Seven Picture’in çekeceği dizide genç Fatih, İstanbul’un fethi bölümünde ekrana gelecek. İki adayın olduğu kulağıma geldi. Ekin Koç ve Cem Yiğit Üzümoğlu... Her iki ismi de beğenerek izliyorum. Peki terazide dengeler nasıl?



Tarihi dizi avantaj mı?



Ekin Koç’u en son ‘Muhteşem Yüzyıl  Kösem’de Sultan Ahmet rolünde izledik. Dizi, beklenenin altında, aceleyle yapılmasına karşın Koç, bu rolde kendini göstermesini bilmiş, projenin ayağı yere basan karakterlerinden biri olmuştu. ‘Osmanlı dizileri’ne ayağı alışmış isimlerden... Bu bir öncelik olabilir mi? Hem bir avantaj hem de ‘kendini tekrar etme’ riski olarak değerlendirilebilir. Gelelim Üzümoğlu’na... Dizi sektörünün tartışmasız star adaylarından benim için. Bu rolde, ibre ondan yana... Bazı yerlerde ‘kesin oldu’ diye çıktı. Duyduğum, kesinleşmediği yönünde...



Hangisi başarılı olur?



Mara Hatun rolü, bir kıyaslamayı da beraberinde getirecek. ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinde Mara Hatun rolünü İdil Fırat oynamıştı. Şimdi Büyüküstün aynı rolde... Bakalım hangi ‘Mara Hatun’ daha başarılı olacak? Bu konuda okurlarımızdan ilk yorumlarıda bekleriz.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Tuba Büyüküstün hangi projeyle setlere dönüyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin