Otoyolda dehşet yaşandı! Yarışı kazandı şov yapacağım diye bir gencin bacağını kopardı

Adana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Arkadaşlarıyla buluşup yaptığı yarışı kazanan Emrah Y, bitiş noktasını geçtikten sonra şov amaçlı otomobiliyle emniyet şeridindeki seyircilerin yanından geçerken Sedat Leventöz’e çarptı. Leventöz’ün bacağı koparken, kaçan Emrah Y., arkadaşının oto yıkama dükkanında saklanırken yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Otoyolda dehşet yaşandı! Yarışı kazandı şov yapacağım diye bir gencin bacağını kopardı

Kaza, 30 Temmuz günü saat 23.00 sıralarında Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana geldi. Otoyolda buluşan bir grup genç, otomobilleriyle yarıştı. Yarışı kazanan Emrah Y., bitiş noktasını geçtikten sonra şov amaçlı hızını düşürmeden emniyet şeridindeki seyircilerin yanından geçmek isterken Sedat Leventöz’e çarptı.

Otoyolda dehşet yaşandı! Yarışı kazandı şov yapacağım diye bir gencin bacağını kopardı

Çarpmanın etkisiyle sağ bacağı kopan Leventöz, kanlar içinde asfalt zemine düştü. Emrah Y. ise otomobiliyle kaçtı. O anlar, bölgedeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Otoyolda dehşet yaşandı! Yarışı kazandı şov yapacağım diye bir gencin bacağını kopardı - Resim : 2

ARKADAŞININ DÜKKANINDA YAKALADI

Emrah Y., çağırılan ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Bacağı kurtarılamayan Emrah Y.’nin yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, arkadaşının Sarıçam ilçesindeki oto yıkama dükkanında saklandığı belirlenen şüpheli Emrah Y.’yi gözaltına aldı. Emrah Y.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

SÜRÜCÜYE EV HAPSİ 

Adana’da, otoyolda arkadaşlarıyla buluşarak yaptığı yarışı kazanan, bitiş noktasını geçtikten sonra şov amaçlı otomobiliyle emniyet şeridindeki seyircilerin yanından geçerken Sedat Leventöz’e (25) çarpıp, bacağını koparan Emrah Yıldırım (35), çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsi cezasına çarptırıldı.

MODİFİYE ARAÇLARLA POZ VERMİŞ

Çeşitli suçlardan 21 kaydı olduğu öğrenilen Emrah Yıldırım'ın, modifiyeli araçlarla poz verip, sosyal medyada paylaştığı görüntüler de ortaya çıktı. Yıldırım'ın, videoda “Herkes kümesten horozunu, tavuğunu çıkarsın. Bizim horozumuz her zaman vardı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum” dediği duyuldu. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin