Otostop çekerek kaybolmuştu: Müge Anlı'da bulundu

23 Kasım Pazartesi günü İstanbul Beylikdüzü’nden kaybolan Eyüp’ü aramak için babası 27 Kasım Cuma günü Müge Anlı'dan yardım istemişti. Babaya programdan güzel haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Otostop çekerek kaybolmuştu: Müge Anlı'da bulundu

23 Kasım Pazartesi günü İstanbul Beylikdüzü’nden kaybolan Eyüp’ü aramak için babası 27 Kasım Cuma günü Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e gelerek ekibinden yardım istemişti.

Bindiği TIR’dan fotoğraf göndermişti…

Küçük çocuk İstanbul’dan ayrılırken çektiği fotoğrafı kuzenine yollamıştı. Fotoğrafta bir TIR’ın içinde olduğu görülüyordu. Fotoğrafın yayında gösterilmesinin ardından Müge Anlı ekibi Eyüp’ün de içinde olduğu TIR sürücüsüne ulaştı. TIR şoförü “Ben onu yolda gördüm, bana Ankara’dan akrabalarının yanından döndüğü söyledi. Otobüs bulamadığım için otostop çekiyorum. Beylikdüzü’nde yaşıyorum dedi. Ben dışarda aç kalmasın, hava soğuk diyerek üzüldüm. Harçlık verdim, yanıma aldım. Yaşını hiç sormadım. Daha sonra benim telefonumla oynamak istedi verdim, fotoğraf çekmiş. Çocuğa acıdığım ve yardımcı olmak istediğim için yanıma aldım. Benim de üç çocuğum var. Böyle bir durum olduğunu bilseydim almazdım” diyerek kendisini savundu.

Otostop çekerek kaybolmuştu: Müge Anlı'da bulundu

TIR şoförünün açıklamalarını samimi bulmayan Eyüp’ün babası ise, ben de uzun yol şoförüyüm. Kimseyi arabama almam. Bir çocuğu hiç almam, oğluma telefon vermiş bir şey olursa bana bu telefondan ulaş, ara beni demiş. Üç gün boyunca oğlum yanında kaldı. İyi niyetle bunları yaptığını düşünmek istiyorum ama ne olursa olsun bir çocuğu üç gün boyunca yanımda gezdirmezdim diyerek şikâyetçi olacağını söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin