Otosansürden çok sıkıldım: Pop müziğin yükselen yıldızı Barış Demirel'den MedyaTava TV'ye çok özel açıklamalar

Pop müziğin yükselen yıldızı Barış Demirel, bugünlerde Sibel Alaş'ın "Adam" şarkısına yaptığı cover ve dikkat çeken klibi ile gündemde. Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtlayan Barış Demirel, otosansürden çok sıkıldığını belirterek cesur klibinin hikayesini anlattı.

Medyatava Özel Otosansürden çok sıkıldım: Pop müziğin yükselen yıldızı Barış Demirel'den MedyaTava TV'ye çok özel açıklamalar

Son dönemin en başarılı trompet sanatçılarından, şarkıcı - şarkı yazarı ve prodüktör Barış DemirelSibel Alaş'ın sesiyle tanıyıp çok sevdiğimiz Sibel Alaş - Mustafa Sandal bestesi 'Adam' şarkısını 30 yıl sonra yeniden yorumladı.

Tüm prodüksiyon, kayıt, enstrüman çalımları, aranjman ve mix'i sanatçıya ait olan şarkının klibini ise Berat Tunç çekti.

Barış Demirel, çok severek yorumladığı bu şarkı ile ilgili hislerini şu cümleler ile anlatıyor: ''1995 yazına dair iki şey hatırlıyorum; ilkokul ikiye geçmiştim ve büyümüştüm artık. Diğeri ise Sibel’di. Hayatımda özel bağ kurduğum bir şarkı bu. 30 küsür senedir hep kendi kendime çaldım söyledim, hatta sahneye 'Adam' albümünün kapağının basılı olduğu tişörtle çıktım, sokakta o tişörtle dolaştım. Yani ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama fazla özel işte… O yüzden keşke ben söylesem dediğim tek şarkı buydu. Yani keşke benim şarkım olsa diyebilecek kadar. Şarkının söz yazarı ve bestecisi Sibel Alaş ve Mustafa Sandal’a çok teşekkür ederim.''

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin