Otomotiv devinin CEO'su intihar etti

Tata’nın işletmeden sorumlu CEO’su kaldığı otelin balkonundan aşağı atladı.

Google Haberlere Abone ol
Otomotiv devinin CEO'su intihar etti

Hindistanlı otomotiv devi Tata’nın işletmeden sorumlu CEO’su Tayland’ın başkenti Bangkok’ta kaldığı otelin balkonundan aşağı atlayarak intihar etti.



AFP'nin haberine göre, otomobilden askeri araçlara ve otobüse kadar birçok araç üreten ve aynı zamanda İngiliz Jaguar ile Land Rover markalarının da sahibi olan TATA Motors’un 51 yaşındaki işletmeden sorumlu CEO’su Karl Slym, iş seyahati için eşiyle birlikte gittiği Bangkok’ta kaldığı otelin balkonundan atlayarak intihar etti.



ARKASINDA BİR MEKTUP BIRAKTI



AFP'ye konuşan Taylandlı polis kaynakları olayın intihar olduğunu açıkladı, polis ölen işletmeden sorumlu CEO'nun arkasından bir intihar mektubu bıraktığını bildirdi. Olayın intihar olarak yorumlanmasının nedeni ise Slym'in atladığı camın 'kazara düşülmeyecek kadar düşük olması'. İşletmeden sorumlu CEO ihtihar ettiği sırada eşinin de odada bulunduğu belirtiliyor. Ölen işletmeden sorumlu CEO'nun cesedi ise otel görevlileri tarafından bulundu. 



İşletmeden sorumlu CEO Sylm Bangkok'taki Shangri-La Otel'in 22. katından aşağı düştüğü belirtilirken kendisinin Bangkok'a bir iş toplantısı için geldiği belirtildi. İngiltere doğumlu olan Slym, şirketin son yıllarda daralan pazarını yeniden büyütme hedefiyle 2012 yılında işletme bölümüne CEO olarak getirilmişti. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin