Otomobilde büyük KAMPANYA başlıyor. Araba almak isteyenler dikkat. İslam Memiş müjdeyi verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendi YouTube kanalından önümüzdeki dönemler için bomba açıklamalar yaptı. Yeni dünya düzeni hakkında ilginç tespitlerde bulunan Memiş, "Artık bundan sonra biraz daha kemerleri sıkacağımız, ciddi anlamda çetin bir kış geçireceğiz. Herkes gardını ona göre alsın" dedi ve otomobil, konut için bomba değerlendirmeler yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilde büyük KAMPANYA başlıyor. Araba almak isteyenler dikkat. İslam Memiş müjdeyi verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, parasını altında, borsada, dövizde değerlendirenlere bu kez farklı bir yönde seslendi. Memiş, "Almanız hayal olacak" iddiasıyla dikkat çekerken, önümüzdeki kış için de bir uyarıda bulundu.

Youtube kanalındaki videosunda değerlendirmelerde bulunan Memiş, öncelikle enflasyon sorununa dikkat çekti:

"Yüzde 3 civarında gerileyen bir Amerikan enflasyonu vardı. Geçen ay yukarı yönlü hareket gördük. Bu hafta yine yüzde 3.6, 3.7 olarak açıklanırsa şaşırmayın. Enflasyon geri geldi. Enflasyonu tekrar hissedecek piyasalara hazır olun. Özellikle önümüzdeki hafta Fed'in faiz kararı var, bunda etkili olacak enflasyon. Fed, tekrar faizleri artıracak, son faiz artırımı olacak ve sonra tekrar kenara çekilen bir Fed göreceğiz.

Önümüzdeki hafta TCMB'nin de faiz kararı var. TCMB'nin faiz kararında da artış görmeye devam edeceğiz. İşsizlik tarafında da yükselişin devam edeceğini öngörüyorum. Düşük rakamlar mevsimsel etkiden kaynaklı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli mesajlar verdi. Bizim kur hedefimiz yok diyor. Kuru serbest bıraktık diyor. Önümüzdeki yıl kişisel görüşüm 45 lira dolar kuru. Biz kredilere takığız diyor. Elini kolunu sallayarak kredi kullanmaya müsaade etmeyeceğiz diyor. Yeni ev alacaklara destek vereceğiz ancak ikinci, üçüncü ev alacaklara karşı krediyi tavizsiz açmayacağız diyor. Bundan sonra bankalardan kredi kullanmak isteyenler de bu düşünceyi çöpe atmalı."

Otomobil kampanyası başlatacaklar

İslam Memiş, parasını gram altında, dolarda, euro'da, borsada değerlendirenlere seslendi, kış uyarısı yaptı. Memiş'in 'Almanız hayal olacak' diye ortaya attığı iddia ise çok konuşulacak cinsten.

Memiş'in o açıklamaları:

"Peki, ne olacak? Artık bayilerde fiyatlarda düşüş oldu. Ancak sıfır araçları stoklarında bulunduranlar da araçları satmak için kampanya başlatacaklar. Ev almak için kredi kullanmak isteyenlere ise bundan sonra böyle bir fırsat vermeyecekler. Tapu sahibi olan, ev alan, araba alan son nesil biziz dedim. Özellikle 2020'den itibaren, yeni dünya düzenini öğrenin diye dedim. Hiç kimse ev alamıyor, ev alamayacak. Araba alınamıyor. Yeni dünya düzenindeki sistem kiralama modeli olacak. Kenarda köşede parası olan. Borsada, dövizde, altında değerlendirenler varsa parasını, hala ev alşamışsa bir an önce başını sokacak ev al, sonra öteki işlere bakarsın. Çünkü ev alman artık hayal olacak.

Sistem ne derse o kadarını yapacaksın. Bundan sonra bireysel olarak karar verme şansın yok. Altın diyoruz, döviz diyoruz. Bir sürü kuyumcu var. Bunların da bir sonu gelecek. Fiziki varlıklar da olmayacak. Yeni dünya düzenindeki finansal tabloyu tek tek anlatacağım. İnanmayacaksınız ama yine de bir dinleyin. İki yıl önce de aynı şekildeydi. Barınma ihtiyacı ortada. Petrol fiyatları ortada. Artık bundan sonra biraz daha kemerleri sıkacağımız, ciddi anlamda çetin bir kış geçireceğiz. Herkes gardını ona göre alsın. Özellikle yeni imar kanununu bekleyin. Bomba bir kanun geliyor. Ben toprak yılı dedim, toprak alın dedim. Göreceğiz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin